www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Astro Trend | Manifestare Astro-Dinamică ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Astro Trend | Manifestare Astro-Dinamică ~

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Motto:
"The Wise rules the Stars"
"Înțeleptul guvernează Astrele / stelele"

  »»   
Astro-Dynamic Manifestation
Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala Universala | Manifestare Astro Dinamica
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Înconjurați-va cu energiile astrologice propice, adecvate și benefice Dvs. și scopurilor Dvs., și -totodată- contracarați-le pe cele negative și nedorite!
Folositi-le pt a programa trend-uri astrologice prielnice scopurilor si telurilor Dvs., pt a va energiza cu ele si -implicit- pt a obtine rezultatele dorite.

Astro-Trend | Manifestare Astro-DinamicăEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Cu Echipamentele de Energie- si Forta Vitala, combinate cu tehnicile -avansate- ale Manifestarii Astro-Dinamice, puteti energiza si -desigur- veti putea optimiza campurile energetice care va inconjoara. (!)

Mai mult, cu aceasta noua tehnologie si metoda -simpla, dar uluitoare- puteti chiar defini energiile -astrologice- din locuinta Dvs., respectiv a locului Dvs de munca.

Aceast lucru este acum posibil, deoarece folosind Echipamentele noastre care au inglobate un generator -sau mai multe generatoare- de Energie Vitala ce emana incontinuu Energie- si Forta Vitala benefica, puteti genera -si seta- energiile astrologice oricarei Planete, sau a zodiilor -semnele zodiace- corespunzatoare, si puteti chiar sa si le combinati, proiectandule apoi pe Dvs., respectiv in spatiul unde habitati, catre alte persoane, sau oriunde doriti Dvs.!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Puteți să Vă înconjurați cu energiile astrologice -corespunzătoare- alese de Dvs. fără -nici o restricție-! Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice

Aceste energii vor fi prezente tot timpul -atat timp cat Echipamentul Dvs. de Energie- si Forta Vitala functioneaza-, si vor actiona asupra Dvs.
Acest lucru devine acum realitate pt toti aceea care vor intr-adevar sa produca schimbari pozitive in vietile lor, pt a-si implini dorintele si sperantele contate, si pt a obtine rezultatele dorite, scontate si programate.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Manifestare Astro Dinamică

Veti putea sa
1. Astro-energizati -in primul rand- propria Dvs. persoana
2. Astro-energizati mediul Dvs. inconjurator
3. Astro-energizati persoanele dragi, si pe cei apropiatiEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99

Este stiut ca casele-, respectiv zodiile astrologice reprezinta campuri de experienta ale vietii -asa cum le denunumim noi- si astfel de case astrologice si semne zodiace sunt in relatie- si sub influenta semnelor astrale solare.(!)
De accea, pt a seta si aranja o baza ideala energetica pt succesul oricarei persone -evident, si al Dvs.- este usor (ca si 2 x 2) !

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Zodiacul astrologic constituie un dispozitiv radionic natural de proportii planetare sau cosmice. Vezi si paginile noastre despre "Radionică".

Sistemul de energii astrologice- si zodiacale -adica, 'campurile de experiente de viata'- sunt intotdeauna active in jurul Dvs., in locuinta, apartamentul si locul de munca al Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99In alte cuvinte, aceste energii va invaluie in orice moment, oriunde va aflati, si sunt influentate de energiile planetare- si zodiacale.
Felul in care decideti sa interactionati cu ele, este desigur decizia Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Cei mai multi accepta aceste influente care le ghideaza -fara a putea face nimic pt a le contracara sau de a conlucra cu ele-, acceptindu-le ca si pe un destin, fara a putea efectua nici cea mai mica schimbare, in majoritatea timpului neavand nici cea mai vaga idee ca sunt influentati profund din punct de vedere energetic. Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica

In schimb, toti cei ce stiu de natura acestor influente, pot ca sa le ajusteze propriilor dorinte, si sa le puna in serviciul lor. (!)

O si mai buna alegere pt Dvs. este modul/metoda de a fixa- si de a modifica aceste energii astrale, ca sa produca- si ca sa manifeste acele rezultate, care vor genera TREND-uri conforme succesului Dvs. pe toate nivelele pe care le doriti, si -desigur- in toate aspectele vietii Dvs.

Am gandit- si am dezvoltat tehnologia ADM (Astro-Dymanic Manifestation, in romana; Manifestarea Astro Dinamica)- intocmai acestui obiectiv si scop.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: Program RadionicEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: Program Radionic
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Avantajele tehnologiei Fortei Vitale-, a utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală și a metodei Manifestarii Astro-Dinamice

(1) Puteti alege orice locatie, camera, sau orice spatiu, din orice locuinta sau birou care se potriveste cat mai bine scopului- si obiectivului urmat, apoi puteti transfera energii astrologice corespunzatoare (campuri de experienta de viata = case astrologice, functii planetare si modalitati ale semnelor zociace) la alegerea Dvs., in toate aceste spatii.
(2) Puteti aloca-, transmite si focusa prin transfer -puternic- energii asupra sectoarelor care necesita, si in care doriti sa energizati mai mult, in timp ce acelor sectoare care nu servesc scopul- si obiectivul Dvs. veti proiecta mai putina energie -sau nici un fel- exact la timpul potrivit, -chiar-atunci cand este necesar si cand vine vremea (inca o data; sincronizarea este importanta!).
(3) Mai mult, puteti omite -in totalitate- sectoare de care nu aveti nevoie.
ATGS 3000: Generator de TRENDuri Astrologice   ATGS 3000: energizarea unui birou cu ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor si birourilor cu trend-uri astrologice cu ATG 12
Click pe imagini pt a le marii... apoi; click pe imaginea marita pt a o reduce la dimensiunea (valoarea) initiala si pt a va reintoarce pe pagina web...

astro Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice astro Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice Procedati in felul urmator:
a) Efectati un desen al camerei, al apartamentului, locuintei sau biroului/oficiul (un sketch de mana este suficient)
b) Determinati ariile/areele- si zonele in care doriti sa activati- si sa trim iteti energiile specifice- si -apoi- definiti energiile respective.
Puteti ignora sectoare/aree- si zonele ale caror influente energetice nu aveti nevoie.
Important: cand re-aranjati sectoarele, faceti in felul ca sa asigure un flux- si o scurgere de energie internal optim. Evitati setarile haotice. Daca nu sunteti sigur ca setarea efectuata de Dvs. e optima, contactati-ne spre a va da suportul necesar. Merita investitia -credeti-ne!-.

c
) Astro-energizati areele- si zonele -setand-, creand si efectuand legatura -structurala- intre ele:.
(c 1) cu ajutorul discurilor de transfer (sau -eventual- a diagramelor unice speciale)
(c 2) cu ajutorul unuia dintre programele Radionice.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99
O setare ADM pt un "Money Drink" pt a va ajuta sa aveti idei creative in vederea cresterii veniturilor si de a va marii prosperitatea

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie- și Forță Vitală recomandate pentru
Manifestare Astro Dinamică

Inconjurati-va cu energiile astrologice propice si benefice Dvs. si scopurilor Dvs., si proiectati energiile specifice -dorite- cu diferite trend-uri astrologice, si -totodata- contracarati-le pe cele negative si nedorite!

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG12 / ATGS 12000
atg12000

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala și / sau; oricare Echipament de Energie- si Forta Vitala + Programul radionic ADM (Manifestare Astro Dinamica) + Pachete de simboluri- si filtre astrologice

 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)


  Accesorii
ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate pentru Manifestarea Astro Dinamică

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de simboluri 'Astrologic'
Pachetul "Astrologic" :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magice

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de simboluri 'AstroSet'
Pachetul AstroSet :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magice

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Program Radionic Manifestare Astro-Dinamica
Program Radionic Manifestare Astro-Dinamica | astrodynamic manifestation program


Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Program Radionic de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala:: Titlul acestei pagini: Astro Trend | Manifestare Astro-Dinamică ~ ::
 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Astro Trend | Manifestare Astro-Dinamică ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
Referer: | Titlul acestei pagini: Astro Trend | Manifestare Astro-Dinamică ~  
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~