www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Energia Vitală  =  Forța Vieții

Câteva caracteristici esențiale ale

Energiei Vitale & Forței Vitale

Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Vril, Bio-Energie

Energiile cunoscute si acceptate de fizicieni si de oamenii de stiinta, au -in speta- doua caracteristici importante:
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala 1. puterea lor se diminueaza cu patratul distantei în spatiul (vizibil) tridimensional, si
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala 2. urmeaza- si respecta Legea Entropiei.

Să luăm de exemplu

energia electromagnetică

( EEM )
bec, lumina1. Cu cât va gasiti mai departe de un bec electric care lumineaza, cu atât lumina pe care o percepeti este mai slaba.

2. Legea entropiei enunta ca, doua sisteme cu potentiale (de energie) diferite aflate în contact una cu cealalta, se echilibreaza reciproc dupa un anumit interval de timp, adica are loc un schimb de energie în care transferul se face de la nivelul mai înalt la cel scazut, pâna cănd se realizeaza un echilibru energetic.

Vom vedea -in schimb- ca,

Energia Vitală & Forța Vitală

 
nu respectă Legea Entropiei -din contra!-, și "călătorește" altfel în spatiul nostru tridimensional.
Ea "traverseaza" spatiul delimitat si folosit de undele electromagnetice -cel tridimensional-, cu ajutorul 'legăturilor structurale' -asa cum am denumit-o noi-, si este parte -integranta- a 'Hiper-Spatiului'.
Pt informatii aditionale, vezi si pagina respectiva despre 'Teoria Legaturilor Structurale'!

Multe dintre proprietatile Energiei- si Fortei Vitale sustin aceasta ipoteza, demonstrata -stiintific pe cale experimentala- de catre Inventatorul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala functionand cu Generatoare Orgonice (Generatoare Chi) d-l Karl Hans Welz.

Yoga / Relaxare & Meditatie | Echipament de Energie- si Forta VitalaAvantajul principal al Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala este, că raza lor de actiune este practic nelimitat / nemarginit, ele acționează instantaneu- si efectul lor este independent de distanta !
(Ati putut testa- si verifica deja acest lucru, daca ati parcurs deja noul Test al nostru de transfer la -orice!- distanta a Energiei- si Fortei Vitale!).

Energia- si Forta Vitala exista deci în mai mult de 3 dimensiuni, facand parte -integranta- din 'Hiper-Spatiu' (cum Karl Welz l-a descris si l-a denumit), dar, actionand- si interactionand liber si in spatiul nostru tridimensional.
Orice schimbare din lumea materiala este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forta Vitala întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate si neînsufletite, legând toate (obiectele) între ele.

Urmeaza legile inductiei armonice si ale rezonantei simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spatiul de lânga el va începe sa vibreze cu aceeasi frecventa, emitând acelasi sunet).

câmpul Energiei- si Fortei Vitale este deci pulsatoriu si este foarte bine organizat (într-o serie de particule geometrice, puncte de lumina pulsând izolat, spirale, retele, linii, scăntei si nori) si poate construi forme.

Aceasta Energie este fundamental sinergetic, adica acționează simultan în agenti separati, care împreuna au un rezultat total mai mare decât suma efectelor lor luate separat.(!)

Daca privim materia drept energie condensata, Energia- si Forta Vitala exista intre ceea ce consideram a fi taramul intre materie si energie.
(pură energie).

AO 2000 Aqua Optimizer: Echipament de Energie- si Forta Vitala cu Generator chi & Generator Orgonic integrat pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile si a hraniiCâmpul Energiei- si Fortei Vitale este deci opusul Entropiei (- termen folosit pentru descrierea fenomenului de degradare lenta, a distrugerii formei si ordinii), si contrara celei de-al doilea principiu al termodinamicii, care stipuleaza ca 'Entropia creste mereu', si sustinând ca în Univers dezorinea este în continua crestere si ca nu putem scoate dintr-un obiect- sau sistem mai multa energie decât am pus.

Se pare deci că, câmpul Energetic al Fortei Vitale creeaza energie încontinuu.(!)
Am putea-o asemana cu cornul abundentei, care ramâne întotdeauna plin, indiferent cât de mult am scoate- si am lua din el.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Aceste gânduri, aceste concepte sunt incitante- si pline de optimism, fiind datatoare de speranta, avand în vedere viitorul nostru, viitorul omenirii.

Multi, foarte multi cercetatori si savanti, cei care au studiat, cercetat si experimentat Energia Vitala, si-au exprimat speranta ca poate într-o buna zi omenirea va fi capabila sa proiecteze si sa construiasca aparate- si echipamente speciale, care pot patrunde în câmpul Energiei- si Fortei Vitale, se pot conecta la ea, si cu ajutorul lor vom putea obtine energia necesara de care avem atata nevoie, fara a fi amenintati câtusi de putin, de spectrul vatamarii noastre.

Acesta zi -iata, in sfarsit!- a sosit deja, fiindca Dl. Karl Welz, dupa cercetari si experiente multiple cu Energia- și Forța Vitală timp de mai mult de trei decenii, în anul 1991 inventeaza si construieste primul aparat, primul Generator de Energie Vitala, care poate să emane-, sa genereze si să asigure permanent- si încontinuu Forta Vitala pe care o putem prelua- si utiliza -constient!-, atât în folosul nostru cât si al semenilor nostrii.

LPOG 2400 (LowPulsOrgoneGenerator) :: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala :: Echipament Mental & PsihoTrainerIn mai putin de un an, în anul 1992, inventeaza un nou material: Orgonita™ / Orgonite™, care este -si în prezent- cel mai eficace si mai puternic material în acumularea Energiei Vitale.
(Mai bun si -desigur- mai performant este la ora actuala SuperOrgonita™, care a rezultat -incepând din anul 2001- din modificarile si imbunatatirile continuu aduse Orgonitei™).

Energia- si Forta Vitala face parte- si este parte integranta a vietii noastre, folosind-o -practic- in toate domeniile si in toate activitatile noastre.

Iata de ce inventarea Echipamentelor- si a Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala (chi - prana - kí - orgone/orgon - od - fluid magnetic - vril - bio-energie, etc.) este cu siguranta cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu al secolului XX, în domeniul tuturor activitatilor de transfer energetic -practic, la orice distanta!-, in domeniul auto-ajutorarii si auto-programarii, a (auto)vindecarii, a autocontrolului- si controlului mintii (control mental, si de la distanta!), precum si in a dezvoltarii- si perfectionarii sinelui si a personalitatii.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Nota:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- si Tehnologia Energiei Vitale": 'Totul este Energie si Energia este totul', 'Gandul este energie condensata', 'Procesul de manifestare', 'Scurt istoric al Energiei- si Fortei Vitale', 'Legaturi structurale','Caracteristicile- si proprietatile Energiei- si Fortei Vitale', Radionica si Energia Vitala', a aparut si în magazinul "Paranormal", anul IV, (/2000), numerele 26, 27 si 28. Redactor-sef adjunct: D-na Sabina Tudor


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of LifeEnergy and LifeForce,
Barbara Ann Brennan: Hands of Light (A guide to healing through the human energy field) / Maini tamaduitoare .
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007, 2015-2016. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Energia Vitală  =  Forța Vieții

Proprietăți ale ENERGIEI VITALE și a FORȚEI VIEȚII

Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Bio-Energie

Unele proprietati importante ale Energiei- si Fortei Vitala (energia orgonica, od, chi, prana, bio-energie) pt o cunoastere- si o intelegere mai buna a acestei energii mistice...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Motto:
"Cum ar trebui atunci sã facem?, a fost întotdeauna întrebarea imediat urmãtoare.
Rãspunsul este simplu: exact cum nu se face astãzi!"
Viktor Schauberger

O multime de oameni de stiintã, de mai mare si/sau mai micã importantã, au dat acestei energii- si forte misterioase - a ENERGIEI- si FORTEI VITALE- mai multe nume.
De obicei, numele dat de ei, reflecta acele proprietati- sau caracteristici principale pe care ei le cercetasera.

RAD 5 /ATG 5: Generator de Trend-uri | Echipament de Energie- si Forta Vitala cu 5 Generatoare Chi & Generatoare Orgonice puternice exterioareIntr-unul din paginile noaste, am adunat pt Dvs. si am prezentat mai mult de 100 de denumiri date de mai multe culturi, religii si persoane pentru aceeasi fortã sau pentru una similarã.
Unele caracteristici esentiale explica si transferul la distanta (la orice distanta, instantaneu si -practic- fara pierderi!) a acestei Energii- si Forte Vitale (vezi si pagina despte 'Teoria Legaturolor Structurale').

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala Universala de tip Radionic Genarator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5 energizand hrana (in cazul de fata; un mar proaspat)

Hermes Trismegistus il numea "telesma", Paracelsus "illiaster" sau "munia", adica;"munis", Franz Anton Mesmer "fluid magnetic" si "magnetism animal", von Reichenbach "od", iar Korschelt "eter solar".
Eliphas Levi si Helena Blavatski se referau la el ca si "lumina etherică".
în onoarea si din respect pentru unul dintre cei mai mari, -pe nedrept- uitati si ridiculizati oameni de stiintã ai lumii, pe nume Wilhelm Reich, care a incercat ca sa puna pe baze stiintifice cercetarea si experimentarea acestei energii, vom folosi pe aceastã paginã -in preponderenta- notiunea de orgone (orgon, energia orgonică) precum a folosit-o si Wilhelm Reich.

Energia Orgonicã este energia cosmicã vie a Naturii.
Citându-l pe Reich: "...Energia cosmicã ORGONE umple universul... si... pulseazã spontan, fiind o energie liberã fãrã masã..."

Unele proprietãti esențiale ale Energiei- și Forței Vitale (a energiei orgone - energia orgonică)

Dr.-ul Wilhelm Reich a fost prima persoana care a pus bazele experimentelor si a studiului stiintific a acestei energii.
El a demonstrat -stiintific- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală si Forta Vitala, si a observat ca un tub cu descarcare in vid conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat cea normala.

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice (Energiei- si Fortei Vitale): umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila.
Orgonul (energia orgonica) are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.

Rezultatele cercetarilor lui sunt urmatoarele:
REVITALIZARE | Energie- și Forta Vitală | Yoga | Echipament de Energie- si Forta VitalaOrgonul / Orgone-ul (energia orgonica)
orgon / orgone :: energia orgonica Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: energia orgonica Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: energia orgonica Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), si Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Și alte proprietãti au fost observate în legãturã cu Energia Vitală si Forta Vitalã (Energia Orgonică / energia orgone), aici dorim sã vã prezentãm si sã vã explicãm, doar câteva din cele mai importante si semnificative dintre ele:

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Nu are masã; de exemplu, această energie, nu are inertie sau greutate, etc.
Astfel, un echipament de testare conventional care are nevoie de o reactie sau de ceva care sã „preseze" sau a "inpinge" acul indicator pentru a mãsura o fortã, aici este ineficientã.
Obs:
Deasemenea, factorul uman -observatorul!- nu poate fi exclus din ecuatie (!).
N.B.: totusi -mai nou- s-a observat, ca energia gravitationala, poate interactiona cu energia orgonica... (?)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este omniprezentã, este prezentã oriunde- si peste tot, dar mai important este faptul cã are o concentratie variabilã în diferite locuri si în diferite perioade de timp.
Intrepatrunde- si penetreaza toate formele și tot spațiul.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este în continuã miscare, dar -in unele locuri- poate deveni si statica si rigida.
Are o miscare neregulatã de obicei de la vest la est, la o vitezã considerabil mai mare decât cea a rotatiei Pãmântului.
Miscarea este formatã din expansiunea si contractia pulsatorie precum si dintr-un curs, de obicei, de-a lungul unei cãi curbate (cu sinuozitãti).
Ambele efecte pot fi vãzute la diferite nivele într-un Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala in timpul în timpul încãrcãrii, emisiei, respectiv al functiunii sale.
RAD 1000: Dispozitiv Radionic cu Generator Orgonic de Energie- si Forta Vitala incorporat N.B.: In Generatoarele noastre Orgonice de Energie Vitală si Forta Vitala energia poate fi modulata- si dinamizata, energia orgonica fiind emisã ca un val pulsatoriu si rotitor, rãsucitor, in oscilatia frecventelor pre-setate. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 1000 Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala Universala de tip Radionic

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energia orgonica interacționează cu alte forme de energie, amplificând câmpurile magnetic sau electrostatic.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este dual. Dualismul se manifesta si în cazul energiei orgonice: orgonul pozitiv, constructiv, benefic (ORgone energy sau Orgone Radiation) si componenta negativa, orgonul destructiv si maleti;, DOR (Deadly ORgone sau Deadly Orgon Radiation).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energia orgone poate fi puternic perturbata de materiale radioactive sau de câmpuri electromagnetice puternice (vezi si 'Experienta Oranur ' al lui Wilhelm Reich), ducand la 'degenerarea' campului, rezultand o forma negativa si malefica a ei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energia orgonica statica, negativa (Wilhelm Reich a denumit-o DOR - Deadly ORgone energy) poate deveni malefica si daunatoare.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energia ORgone Pozitiva (POR) pulseaza- si oscileaza -in continuu-.
Energia orgonica (Energia Vitala & FortaVietii) poate fi setata sa vibreze pe anumite frecvente.
Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala energia orgonica (Energia & FortaVietii) poate fi setata sa oscileze- si sa pulseze pe diverse frecvente dorite.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Neagã legile entropiei.
Energia Orgone curge de la concentratii mici la concentratii mai mari, de fapt, Orgone (EnergiaVitala) atrage concentrarea spre ea însãsi. Noi am denumit acest proces entropie negativã.
Acesta este procesul normal de creatie si, de asemenea, este o dovadã a faptului cã Energia Vitală si Forta Vitala (orgon-ul pozitv) este energie vie.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Fiind entropica negativ, se comporta mult diferit de alte forme de energie cunoscuta (de ex. energia electromagnetica), si "traverseaza" -instantaneu- spatiul delimitat, "calatoreste"în spatiul nostru tridimensional cu ajutorul "legaturilor structurale".

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Materia este creatã din ea.

RELAXARE :: meditatie:: REVITALIZARE | Energie- și Forta Vitală | Yoga | Echipament de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Insufleteaza fiintele vii.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Sta la baza tuturor proceselor vitale majore.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Poate fi manipulatã si controlatã.
In acumulatorii orgonici traditionali, straturile diferite atrag- si absorb Orgonul (energia orgonica), iar celelalte straturi o imping-, extrag si o radiazã.

In Generatoarele noastre de Energie Vitală si Forta Vitala -Generatoarele Orgonice - inventata in anul 1991 de catre Karl Hans Welz-, mixtura matriceala de materiale speciale a Orgonitei™, respectiv -mai nou- a SuperOrgonitei™ -inventata la un an de la construirea primului Generator Orgonic, in 1992, de catre acelasi Karl Welz,- o absoarbe- si o acumuleaza mult mai eficient, iar printr-o tehnologie speciala ea este dinamizata, generand- si emanand astfel energie orgonica modulata si dinamica.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Vine din Univers, din Sistemul nostru Solar (de la Soare) în cantitãti imense.
De aceea, densitatea de energie orgonica ajunge la maxim dupã-amiaza si scade în primele ore ale diminetii.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este influentatã de conditiile atmosferice, cum ar fi umiditatea, norii, temperatura si de diferitele momente ale zilei, care afecteazã dispersarea- si acumularea de orgon / orgone.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Se miscã în directia câmpului magnetic.
Acest fapt are o mare importantã si acest factor controleazã atât pozitia cât si polaritatea energiei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Se miscã într-un unghi drept fatã de câmpul electric.
Din nou, de o mare importantã este modul cum dicteazã polaritatea si conexiunile ei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este absorbitã -si inmagazinata- de apã (apa fiind si un conductor ideal pt ea).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Este acumulata de organismele vii în mod natural prin aer / respiratie, apă, hrană și prin piele.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este polarizatã.
Dupã cum Orgone este polarizatã, putem avea fortã Orgonicã pozitivã (POR - Positive ORgone) sau negativã (DOR - Deadly ORgone, asa cum chiar Reich a denumit-o).
Dar, dacã se amestecã, rezultantul este aproape de zero (si procesul incepe din nou...).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Toate materialele acționează asupra orgonului prin: atractie, respingere, absorbtie sau reflexie.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Va penetra sau va trece prin toate materiile cunoscute.
Toate corpurile cu structurã continuã sunt conductori la fel de eficienti. Poate trece 20 de metrii prin metal sau mai mult.
în altã ordine de idei, omenirea a creat materialele sintetice în vremurile noastre contemporane, materiale care pot opri în mare mãsurã penetrarea Orgonului (a energiei orgonice). Ne gândim aici în primul rând la polimeri.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Are o vitezã scãzutã de transfer si conductie.
Orgonului îi va lua 20 de secunde sau mai mult sã traverseze aprox. 50 de metri de cablu/sîrmã.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Demonstreazã o tendintã ascendentã constantã, care urcã vertical.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Nu poate rãmâne în otel sau în apã mai mult de aproximativ o orã, sau -max- câteva ore.
In apa -in schimb- o regasim (desigur in cantitati mult mai mici) si dupa cateva zile.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Radiazã la mare distantã.
De la un Generator Orgonic puternic al nostru, circumferinta de radiatie poate ajunge de la cativa cm-i pana la 45-50 de metrii!
Oricum, distanta fizica joaca aici un rol secundar, din moment ce poate fi transfera la distante foarte mari -practic la orice distanta(!) si fara pierdere- cu ajutorul asa numitor 'legaturi structurale'.
RAD 5: Generator de Trend-uri :: Dispozitiv Radionic cu 5 Generatoare Orgonice de Energie- si Forta VitalaVezi si 'teoria hiper-spatiului' si a 'legaturilor structurale' elaborate de catre Karl Welz.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala RAD 5 Generator de Trnd-uri

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Urmeazã legile opticii.
Poate fi refractatã printr-o prismã, reflectatã de suprafete plane lustruite, etc. si poate fi focusata tot cu ajutorul opticii.
Vezi si informatiile despre experiementele lui von Reichenbach despre Forta Odica.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Se înconjoarã singurã cu zone sferice alternative de polaritãti diferite.
Acest lucru se foloseste la determinarea diametrelor cilindrice si spatierea substantialã a ei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Este afectatã de diferitele forme de viatã si vietãti.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Face parte integranta din mediul de transmisie pentru emotii si perceptie -prin care suntem conectati la cosmos- si cunoastere si pusi în legatura cu tot ce este viu, sub orice forma.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Poate fi concentratã -de obicei- numai într-o cantitate limitatã.
La o concentratie maximã si nivel maxim, Energia Orgone se va transforma -in parte- în electricitate, si sub aceastã cale sau formã, va gãsi o modalitate de descãrcare.
Acest lucru se poate observa usor pe cale vizualã.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice transmit informatii fãrã a transmite- sau pierde energie si se propagã prin medii fizice fãrã însã a interactiona cu acestea.
Vezi transmisia transatlantica efectuata -prima data in istorie- de catre Karl Welz.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice nu pot fi ecranate de majoritatea materialelor, dar pot fi oprite de anumite materiale cu un anume tip de structurã spiralatã.
(Vezi putin mai sus).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Fiecare obiect fizic, viu sau ne-viu, posedã propriul sãu câmp de Energie Vitală si Forta Vitala Orgone.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Toti magnetii permanenti au propriul lor câmp de Energie Vitală si Forta Vitala Orgon.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală si Forta Vitala Orgone pot fi acumulate si generate ca rezultat al distorsiunii geometriei vidului fizic.
Acest fapt este demonstrat de piramide, cilindrii, triunghiuri plane, etc.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală si Forta Vitala Orgone pot fi ecranate de câmpul Orgone.
(Vezi putin mai sus).RAD 2000: Dispozitiv Radionic cu Generator Orgonic de Energie- si Forta Vitala incorporat

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Trece prin toate materialele, dar cu viteze -si intensitati- diferite.
Vezi si informatiile despre experiementele lui von Reichenbach despre Forta Odica.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD | Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala cu Generator Chi, Pranic si Orgonic integrat

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of LifeEnergy and LifeForce (Orgone),
Wilhelm Reich and the Orgone Energy. Wikipedia.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
Vă rugăm, selectați     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !
 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~
[ www.eurochi.ro / Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~ | Contact / Email / Mesaj | Hartă site | www.eurochi.ro/Caracteristicile-si-proprietatile-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale-Universale-- | dothol-ro | Euro Chi ]