www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~

  »»   
Chi Generator & Prana Generator & Orgon Generator | Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Orgone, Od, Magnetism personal, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.)
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitală

 

Armonizarea chakrelor-, întărirea aurei- și trezirea energiei kundalini, cu ajutorul
Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală...

Câmpul Energetic Uman și centrele energetice subtile:
AURA și CHAKRELE

simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Cele 7 chakre principale
aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala


Omul-, ca si toate celelalte fiinte de pe Pamant, traieste nu doar cu aer/oxigen, apa si hrana, ci are nevoie -pt a exista- si de

Energie Vitală & Forță Vitală.

Chakrele

 sunt centre energeticice / centre de energie -subtile-, care preiau, transformă și transmit mai departe energiile vitale subtile pranice (Energie Vitală & Forță Vitală, chi / qi, od, orgon, etc.), -fără de care, viață însăși ar fi imposibilă-, fiind localizati de-a lungul liniei mediene a corpului.
aura, chakre :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaAsa cum -de exemplu- un aparat de radio, sau un telefon mobil se poate conecta la campul electromagnetic inconjurator (purtătoarea de informații) pt a functiona si pt a transmite- și recepționa informatii, tot asa și oamenii -cât si toate vietatile de pe Pământ, însă in mod diferit- au un sistem de conectare la sursa -infinită- de Energie Vitala Universala, prin intermediul chakrelor.

Chakrele -actionand ca un ecosistem energetic- care influenteaza direct anumite aspecte ale vietii- sunt acele centre energetice subtile care preiau, sublimă si transforma aceasta energie- si forta mistica (ce pulseaza si rezoneaza pe diferite nivele si diferite frecvente).

Se considera a fi 7 chakre principale in sistemul energetic al organismului, ele reflectandu-se atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual si emotional, si -desigur- mental.
Chakrele guverneaza starile interioare si cele exterioare ale fiecarei persoane.
Cand cele 7 chakre sunt in echilibru, starea de bine a spiritului si a mintii este si ea una buna si satisfacatoare.

Prin intermediul chakrelor (mai ales prin cele 7 chakre principale) omul primeste din Univers o cantitate de Energie Vitala Universala -filtrata prin Sistemul nostru Solar- care ii este necesara pentru a-si putea intretine activitatile corpurilor sale (cauzal-, mental-, astral-, eteric-, si -desigur- cel fizic).

Chakrele preiau-, si modifica frecventa de vibratie a Energiei Vitale primite din Univers in asa fel, incat Energia Vitală Universală receptionata sa aiba o frecventa de vibratie mai scazuta, dar totusi apropiata de corpurile sale mai sus amintite, inclusiv cea a corpului fizic, pentru a putea fi folosita de catre fiinta umana.

Chakrele -dpdv energetic- pot fi -mai- puternice sau pot fi slabite, starile lor determinand circumstantele din anumite arii ale vietii, asupra caruia acționează- si pe care le influenteaza.

Cele 7 chakre majore sunt deci niște receptoare-, dar totodata si niște emiţătoare şi transmiţătoare de energii subtile.
Fiecare chakră funcţionează la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.
Echilibrarea lor poate fi cheia sănătăţii şi a stării de bine.

Corpul fizic este inconjurat de aceste energii sublime care pulseaza si radiaza pe diferite frecvente (si deci culori).
Dr. Kilner (cercetand energia radiata de corpul uman cu ajutorul unor filtre) a numit acest camp energetic: "aura".
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Aura - câmpul energetic uman

este constituită / "construita", formată si alcatuita din aceste energii subtile.
Avand o aură curata si puternica, inseamna; siguranta- si protectie energetica, asta -deasemeni- inseamna a avea din belsug Energie Vitala, inseamna -deci- a fi plin de vitalitate- si Forta Vitala.

Fară Energie Vitală & Forță Vitală nu poate exista-, și nu este viată!

Pe langa faptul ca aceasta energie- si forta mistica ne mentine in viata, exista posibilitatea -si avantajul!- de a-l prelua -constient!- si de a-l utiliza -practic- in toate activitatile noastre (indiferent daca ea este fizica, emotionala sau mentala), in primul rand pt a ne ajuta, in al doilea rand pt a fi in avantaj fata de altii, si pt a obtine tot ce dorim!

De aceea este foarte avantajos de a prelua- si utiliza -constient!- fluxul de Energie- si Forta Vitala generata-, degajata- si emanata de-, și din- Echipamentele de Energie Vitala & Forta Vitala!

Exista mai multe metode de a prelua- si utiliza aceasta Energie Vitală & Forță Vitală pozitiva, creativa si benefica (ne gandim aici la diferite exercitii- si tehnici de respiratie, yoga, tai-chi, chi-kung, meditatie, operatiuni magice, etc., etc.).

RAD 5: Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare exterioare puternice de Energie- si Forta Vitala UniversalaLeft RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie- si Forta Vitala tip Dispozitiv Radionic de Putere cu 5 Generatoare super-puternice Chi & Prana & Orgon / Orgone, confectionate din Orgonita & SuperOrgonita

Totusi...
Cea mai usora, simpla, rapida si -totodata- cea mai eficare(!) metoda este de a-l prelua direct din Echipamentele de Energie Vitala & Forta Vitala, echipamente ce au incorporate -cel putin un- Generator de Energie Vitala & Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Mana, Od, Orgon / Orgone, Vril, Emanatie X, Bio-Energie, etc.) care -in timpul cat este in functiune- genereaza- si emite incontinuu si neincetat -fara intrerupere- aceasta Energie- si Forta Vitala, pe care o putem folosi si utiliza -practic- in toate activitatile noastre (!).

In cca 5-10 minute (in unele cazuri -evident, daca folositi un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala mai puternic, in max. 2-3 minute), va puteti deja incarca cu aceasta Energie Vitala benefică !!
5-10 minute!

Nu trebuie ca sa meditati ore intregi, sau sa stati in diferite pozitii incomode, ori sa efectuati diferite exercitii lungi si monotone, acum aveti posibilitatea concretă oferita de aceasta noua- si unica tehnologie de varf, ca doar printr-o simpla actionare a unui buton de pe aparatul Dvs., ca sa receptionati- si sa preluati -usor-, sigur si elegant- Energia Vitală si Forta Vitala generata- si emanata din Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitala!RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala incorporat | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Right Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala tip Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD cu Generator Chi, Generator Pranic și Generator Orgonic puternic de tip HD încorporat

Pare incredibil ?
Totusi, este adevarat, tot ceea ce afirmam este deja un fapt real, demonstrabil, lucru de care va veti da seama de indata ce veti parcurge 'Testul nostru on-line pt preluarea -constienta- si pt transferul la orice distanta a Energiei- si Fortei Vitale', si -desigur- cand utilizati- si folositi -efectiv- un Echipament de-al nostru de Energie- si Forta Vitala !!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

aura, chakre :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaEchipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare Chi & Generatoare Orgonice (Ki, Prana, Mana, Od, Vril, Emanatie X, Bio-Energie, etc., etc.) integrate, -asa cum le arata si numele- genereaza-, emit- si degajeaza -incontinuu si neincetat- un flux puternic de Energie- si Forta Vitala, care poate fi preluata, poate fi directionata- si poate fi transmisa -cu ajutorul unor legaturi structurale adecvate- oriunde se doreste, fara limitari in distanta si -practic- fara pierdere!!

Mai mult, acesta energie- si forta mistica puternica, poate fi modulata (fizic si virtual -adica; mental-) corespunzator telurilor- si scopurilor urmarite, adica corespunzator "trend-urilor" programate- si vizate!

Cititi -va rugam- ceea ce se poate obtine -aproape instant- utilizand aceste aparate noi (adica; Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala):

aura, chakre  :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitalagruen_dkl.gif (43 bytes) incarcarea corpurilor cu Energie Vitală si Forta Vitala (aprovizionare- si completare continua)
gruen_dkl.gif (43 bytes) incarcarea chakrelor (cele 7 chakre principale, respectiv si celelate secundare) deschiderea- si curatarea chakrelor
gruen_dkl.gif (43 bytes) balansul- si armonizarea chakrelor
gruen_dkl.gif (43 bytes) "trezirea"- si ridicarea energiei kundalini
gruen_dkl.gif (43 bytes) incarcarea- si intarirea aurei (protectie energetica)
gruen_dkl.gif (43 bytes) curatirea- si intensificarea energetica a aurei

Puteti realiza aceste lucruri fara meditatii indelungate, fara exercitii obositoare si complicate, ci -simplu- apasand un buton si preluand Energia Vitală & Forta Vitala -corespunzator modulata- din Echipamentul Dvs.!

Acum, datorita Echipamentelor generatoare de Energie Vitală aveti posibilitatea sa va incarcati in cca. 5-10 minute cu Forta Vitala si cu vitalitate!!

Mai mult, puteti nu numai incarca-, energiza- si satura cu Energie Vitală & Forta Vitala apa potabila -si hrana Dvs.- pe care doriti ca sa o consumati, ci puteti ca sa optimalizati dpdv energetic apa pe care o beti si pe care o consumati regulat, adica puteti ca sa eliminati acele informatii negative si nocive care -datorita memoriei ei- pot exista in apă, si sa o inlocuiti cu informatia originala, pozitiva si benefica!

Utilizand regulat aceste Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala, nimeni nu va poate "atinge" dpdv energetic, si veti intotdeauna protejati!
Cititi in continuare sa vedeti inca ce poate face pt Dvs., si cum poate ca sa va ajute aceasta noua tehnologie  nextnextnext

Pt a obtine dovada existentei acestei energii creative mistice, pt a va demonstra ca Energia Vitală & Forta Vitala poate fi transmisa -cu ajutorul unor Legături structurale adecvate- la orice distanta si pt a va arata -totodata- superioritatea Echipamentelor noastre generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala (Chi, Ki, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgone, Vril, Energie-X, Bio-Energie, etc., etc.) va invitam ca sa efectuati- si sa parcurgeti acest Test de transfer al Energie Vitale & Fortei Vitale... pe care noi -acum- vi-l punem la dispozitie gratis. nextnextnext

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

chakras aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala ROLUL și IMPORTANȚA CHAKRELOR

Omul comunica cu mediul inconjurator -si- prin intermediul celor șapte (7) chakre principale.
Ele asigura un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea in orice situatie. chakras aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala

Prin chakre, fiinta umana primeste informatii de la alte fiinte umane, atunci cand se urmareste un schimb de informatii, sau atunci cand are loc o comunicare.
Comunicarea verbala este o actiune separata si este coordonata de constient (de mintea constienta).

Schimbul de energii subtile care are loc prin sistemul chakrelor este dirijata- si se desfasoara sub coordonarea subconstientului.

Rolul important al energizării și purificării chakrelor

consta in cresterea perceptiei extrasenzoriale, dezvoltarea intuitiei si acumularea de energii subtile.
In aceasta situatie, atunci cand avem o comunicare verbala cu o anumita persoana, intuitia, prin intermediul subconstientului si al energiilor subtile primite prin chakre, poate sa conduca la ideea ca persoana cu care comunicam incearca sa ne prezinte o imagine falsa despre subiectul in discutie.

Chakrele sunt importante, pt ca pot asigura informatii suplimentare despre anumite subiecte de care suntem interesati.

chakras aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaDe exemplu:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana foarte importanta nouă, putem sa-i simtim starea interioara.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la un rasarit de soare, putem sa simtim caldura soarelui, sau unele persoane mai senzitive pot vedea cu ochiul mintii imaginea soarelui care rasare.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana foarte draga, putem sa-i simtim prezenta foarte aproape sau putem chiar sa o vedem.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana cu care suntem in conflict, se poate simti o stare de tulburare si agitatie interioara, furie, dorinta de razbunare, agresivitate.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Purificarea chakrelor se poate efectua relativ usor

chakras aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaPrin energizarea și purificarea chakrei muladhara (prima chakra, chakra de baza -sau radacina-), se poate ajunge la o stare de stabilitate fizica -si psihica-.

In aceasta situatie va creste increderea in propria persoana si se poate trece la purificarea chakrei swadhistana(chakra a doua, numita si chakra sacrala), care se poate realiza prin meditatii conduse, sau prin auditia exercitiilor inregistrate pe cd-uri.
Atunci cand aceasta chakra a fost purificata, sentimentul de teama sau de neliniste va fi indepartat din viata Dvs.
De asemenea, veti avea incredere in viitor, datorita faptului ca va puteti adapta oricarei situatii.

Prin energizarea și purificarea chakrei manipura (chakra a treia, chakra plexului solar), se poate crea in primul rand, starea de calm si de liniste interioara, care va conduce treptat la un autocontrol din ce in ce mai mare.
Atunci cand veti putea sa va constientizati forta gandurilor, veti intelege cat de mult rau v-ati facut gandind negativ despre propria voastra persoana sau despre altcineva.

chakras aura, chakre, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaChakra manipura va poate asigura legatura cu elementul foc, prin intermediul careia puteti sa va purificati corpul, prin arderea impuritatilor sau a stresului.

Prin energizarea și purificarea chakrei anahata (chakra inimii, chakra a patra), se poate obtine un echilibru al energiilor yin si yang.
Atunci cand partea pozitiva si partea negativa sunt in armonie, se produce o transformare in fiinta respectiva, care conduce la dezvoltarea sentimentului de iubire neconditionata catre toate fiintele, catre toate animalele, catre toata creatia. In aceasta situatie veti putea intelege diferenta dintre dragoste si iubire.

Prin energizarea și purificarea chakrei vishudha (chakra a cincea, chakra gatului) putem indeparta pt totdeauna starile de nemultumire interioara fata de propria persoana sau fata de alte subiecte.
De asemenea, putem sa ne apropiem mai mult de scopul vietii, si sa incercam sa-l cautam.

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaUn rol important in practica spirituala il are scopul vietii.
Oamenii care traiesc fara sa se gandeasca la acest subiect din cand in cand, se pot ideparta de el fara sa fie constienti.

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaPrin energizarea și purificarea chakrei ajna (chakra celui de-al treilea ochi, chakra nr. 6) se poate dobandi un echilibru intre fizic si psihicm ceea ce in timp conduce la deschiderea celui de-al 3-lea ochi.
De asemenea, poate creste frecventa de vibratie a corpului in asa fel incat scanteia divina sa se trezeasca si sa inceapa sa-l influenteze in mod benefic pe practicant.
Odata trezita scanteia divina, persoana respectiva ar putea sa beneficieze de o crestere spectaculoasa a inuitiei.

Prin energizarea și purificarea chakrei sahasrara (chakra a saptea, chakra crestetului), se poate realiza o rezonanta mai mare cu toate energiile subtile din Univers.

Exercitiile pt purificarea chakrelor sunt deosebit de usor de realizat, ele constituie prima etapa pe drumul autocunoasterii si al autoperfectionarii.
De asemenea, poate reprezenta o prima etapa pt o mai buna comunicare cu natura.

Utilizarea impreuna cu Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala adecvate dau rezultate foarte bune, rapide si eficiente.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala

ENERGIZAREA- și PURIFICAREA CHAKRELORaura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala

In aceasta perioada benefica pt evolutia spirituala, tot mai multi oameni incerca sa se informeze despre acest subiect.aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala
O parte din ei au si motive bine intemeiate cum ar fi: probleme in legatura cu sanatatea fizica sau psihica, curiozitatea, evolutia spirituala, esecuri, temeri, traume, ambitii nesatisfacute, samd.

Pentru omul modern este greu de acceptat ideea ca s-a indepartat de natura, iar situatiile neplacute prin care trece din aceasta cauza reprezinta o consecinta nedorita.
Civilizatia isi face tot mai mult simtita prezenta in viata noastra cotidiana.
Sunt asadar, tot mai frecvente cazurile in care oamenii din diferite categorii sociale se trezesc depasiti de situatii la care nu pot gasii rezolvare: migrene, indispozitii frecvente, emotivitate exagerata, oboseala nejustificata, stres, fobii, lipsa unui partener de viata, samd.
Intoarcerea la natura se pare ca este solutia salvatoare.

chakre, kundalini, aura Va prezentam in continuare un minim de informatii care va pot face sa intelegeti mai usor cum ar fi bine sa incepeti sa va ajutati singuri.
Pentru a intelege mai bine ce doresc sa va transmit, incercati sa va ganditi de unde vine energia electrica spre aparate si spre consumatori.
Ea este creata intr-o hidro- sau termocentrala, iar la iesirea catre beneficiari, curentul electric are o tensiune si o intensitate foarte mare.
Pt a putea fi folosit de consumatori, curentul electric este transformat de cateva ori in asa fel incat, atunci cand ajunge la destinatie, tensiunea si intensitatea lui sa fie in limite accesibile.
La fel se intampla si in Univers.

Energia Universala este generata de Creator in centrul universului si are o frecventa de vibratie foarte mare, ceea ce ii confera si un grad de puritate deosebita.

Prin intermediul chakrelor, omul primeste din univers o cantitate de Energie Universala, care ii este necesara pt a-si putea intretine activitatile corpului fizic, precum si a celorlate corpuri (eteric-, astral-, mental si cauzal).

Asadar, chakrele modifica frecventa de vibratie a energiei universale primite din univers, in asa fel incat ea sa aiba frecventa de vibratie mai mica, dar foarte apropiata de cea a corpului uman.

Echipamentele de Energie- si Forta Vitala | chakra, aura, kundaliniFiecare chakră are legatura cu o glanda cu secretie interna, aceasta la randul ei alimentand organele cu care este in legatura directa.
Asadar, pt a trai in conditii mai bune, ar fi bine si ar fi indicat, ca sa ne purificam chakrele.

Dupa cum am mai spus, chakrele -principale- sunt centre energetice subtile.
Ele se gasesc localizate pe linia mediana a corpului.
Sunt in numar de 7 si se numesc astfel:
Muladhara, Swadistana, Manipura, Anahata, Vishuda, Ajna si Sahasrara.

Chakrele localizate in partea de jos a corpului reflecta latura noastra instinctuala , cele de sus latura noastra mentala.
Atunci cand sunt deschise, purificate, si 'lucreaza', se considera ca sunt operative la nivelul cel mai inalt.
Exista multe tehnici pentru echilibrarea si purificarea chakrelor, dar cel mai mult se folosesc cele de deschidere a lor.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Prima chakra: Muladhara | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaPrima chakra: Muladhara, este localizata intre anus si sex.
Aceasta vibreaza cu elementul pamant si culoarea rosie.
Stabilitatea psiho-fizica este sentimentul de referinta a acestei chakre.

Vibrand cu elementul pamant, vine vorba asadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grija de noi, de a avea posesiuni, iar cand chakra e inchisa sau afectata, intervine teama, depresia, neincrederea in viitor.
Prima chakra are legatura cu oasele, labele picioarelor si intestinul gros.
Simtul corespondent este mirosul, iar daca acest simt nu este bine dezvoltat, e semn ca aceastra chakra nu functioneaza bine.

In cazul in care chakra Muladhara se afla in dezechilibru, pot aparea diferite manifestari neplacute cum ar fi:
chakra, aura, kundalini aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dureri in zona sacrala
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari ale circulatiei venoase in zona anusului
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala cresterea corpului in greutate
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari de miros
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de nesiguranta
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala comportament violent datorita lipsei de siguranta
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de somnolenta nejustificata
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de manie
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dezordine in gandire
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala imposibilitatea obtinerii a ceea ce este necesar pt existenta

A doua chakra, Swadistana  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaA doua chakra, Swadistana se afla deasupra osului pubis, la jumatatea distantei dintre pubis si ombilic, putin mai sus de prima chakra.
Aceasta vibreaza cu elementul apa si culoarea portocaliu.

Aceasta chakra se refera in mod direct la dreptul de a simtii, de a exprima si intelege emotiile, nevoile si dorintele, iar daca se afla in dezechilibru, apare sentimentul de vinovatie foarte pronuntat.
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala
Right Chakrele si culorile aferente                    
Chakra este in legatura cu sentimentele si sexualitatea, atunci cand e deschisa, sentimentele curg in mod liber, fara a dovedi emotivitate extrema.

Dezechilibrul chakrei se poate resimtii sub diferite aspecte cum ar fi:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati financiare
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de control in relatie cu alti oameni
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala mancat in exces
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala sentimente de vinovatie
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari emotionale
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama de a nu fi abandonat, de a nu fi iubit, de a nu fi agresat de semeni
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala frica nejustificata fata de diferite subiecte (apa, intuneric, necunoscut, oameni, aglomeratie, batranete, boala, samd)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme cu rinichii, vezica urinara sau prostata
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dureri in zona pelviana sau in zona salelor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala placere exagerata de a manca
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala perturbarea functiei de reproducere
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala agresivitate sexuala (verbala sau fizica)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala coportament ostil fata de sexul opus, dezgust, respingere, samd.

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaA treia chakra, Manipura  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaA treia chakra, Manipura in zona plexului solar.
Vibreaza cu elementul foc si culoarea galben.
Organele pe care le poate influenta sunt ficatul, stomacul, splina, intestinul subtire, sistemul digestiv.
Chakra Manipura poate influenta autocontrolul in diferite situatii, dar in mod deosebit in situatii limita cand corpul este suprasolicitat.
Are legatura cu corpul mental, unde sunt stocate toate gandurile noastre.

O functionare insuficienta a acestei chakre se poate manifesta sub diferite forme cum ar fi:
chakra, aura, kundaliniEchipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama nejustificata
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de incredere in propriile forte
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de autocontrol
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de respect pt alte persoane sau fata de propria persoana
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala emotivitate, timiditate
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari digestive
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala gastrita, ulcer gastric si duodenal
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala diabet, hipoglicemie
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala insuficienta hepato-biliara
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala artrita
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala depunerea de strat adipos in partea de mijloc a corpului
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala scaderea memoriei
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala digerarea cu dificultate a alimentelor

Chakra Anahata, a patra  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaChakra Anahata, a patra, este localizata in zona inimii si are o deosebita importanta in corp deoarece fiind situata intre cele trei chakre inferioare despre care tocmai am vorbit si intre celelalte trei chakre superioare despre care vom vorbii, are rolul de a face legatura dintre ele si de a mentine o stare de echilibru.aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala
Elementul cu care vibreaza este aerul iar culoarea este verde.
Sentimentele pe care chakra le stimuleaza sunt:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dragostea si prietenia
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala iertarea si acceptarea
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala compasiunea
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala grija fata de semeni
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala iubirea neconditionata fata de toate fiintele din Univers

Functionarea insufiecienta a aceste chakre poate genera probleme de ordin emotional cum ar fi:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tristetea, melancolia, amaraciunea
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala incapacitatea de a darui iubire propriei persoane sau altora
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala neputinta de a ierta
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala simt critic exagerat, sau chiar ura.
Disfunctia chakrei mai poate duce la boli cardiovasculare, tulburari de respiratie, astm, alergie, cancer pulmonar, pneumonie, hipertensiune, dureri de spate, cancer mamar.

Chakra Vishuda, a cincea  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaChakra Vishuda, a cincea, este situata la baza gatului si vibreaza cu elementul "akasha", aceasta fiind marea biblioteca a universului, unde sunt stocate toate informatiile legate de fiintele umane.
Culoarea atasata: albastru.
Partile corpului pe care le influenteaza sunt umerii si gatul.
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Functionarea insuficienta a acestei chakre poate crea
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati in exprimarea ideilor, sentimentelor, convingerilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stari interioare contradictorii care pot genera nemultumire permanenta.
Deasemenea, poate determina unele afectiuni in zona gatului
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala depresii
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati de vorbire
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala scolioza
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala laringita
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale gingiilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala insuficienta biliara datorita indepartarii de scopul vietii.

Chakra Ajna, a sasea  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaChakra Ajna, a sasea, mai poate fi numita si al treilea ochi sau al saselea simt.
Caracteristica principala a acestei chakre este stapanirea de sine.
In traducere ajna inseamna "a stii", "a receptiona" sau "a comanda".
Culoarea care vibreaza cu aceasta chakra este indigo stralucitor.
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Partile corpului influentate de ajna sunt ochii si emisferele cerebrale.

Disfunctia chakrei poate sa determine probleme de natura emotionala sau mentala cum ar fi:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa preocuparii spirituale
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala refuzul de a invata din experientele pe care ti le ofera viata si astfel ele se tot repeta
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala anxietate
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala paranoia
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama de a nu intelege sau de a folosi capacitatiler extrasenzoriale
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lispa concentrarii
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme ale sinusurilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala migrene
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni oculare
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari neurologice etc.

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaA saptea chakra, Sahasrara  | Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala UniversalaA saptea chakra, Sahasrara, localizata in crestetul capului, vibreaza ca si culoare cu violetul stralucitor.
Partile corpului pe care le influenteaza sunt: cortexul cerebral, creierul, prin urmare, intregul corp.
Dezechilibrul chakrei poate conduce la
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala incapacitatea de a avea incredere in viata sau de a avea o viziune de ansamblu asupra vietii, deoarece liberul arbitru nu mai functioneaza, iar asta se numeste involutie spirituala.

De asemenea, se pot crea probleme de sanatate cum ar fi:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale scheletului
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale sistemului muscular si nervos (scleroza multipla)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala disfunctia glandei epifize
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme cerebrale
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari genetice.

aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta VitalaAsadar, chakrele au o deosebita importanta pt noi ca fiinte umane.
Daca v-ati regasit intr-una sau mai multe afetctiuni despre care s-a amintit, si a fost specificat, ar fi bine sa luati atitudine si sa incercati sa va ajutati singuri, la nivel energetic, pt ca dupa purificarea chakrelor, implicit, si starile psihice si corpul fizic, sa functioneze armonios.

Pentru asta exista cateva exercitii ce va pot revitaliza in scurt timp.
Persoanele interesate de armonie si echilibru au la indemâna cursul complet pentru echilibrarea chakrelor.

Este o metoda practica de lucru cu chakrele si corpurile fine, care produce efecte benefice inca din primele zile de studiu.
Cu un minim de efort, puteti obtine efecte maxime deoarece, in fiecare zi, in functie de zodie, o chakra are activitate mai mare.
In urma alimentatiei cu energia vitala si prana, veti avea o vitalitate crescuta, o memorie mai buna si un zâmbet constant.
In functie de zodia dumneavoastra, va oferim informatii utile despre alimentatia si respiratia ideala.

Energizare și purificare chakre | Întărirea aurei

Energizarea și purificarea chakrelor, încărcarea lor -continuă- cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, respectiv mărirea și întărirea aurei, sepoate realiza foarte repede și foarte ușor, deasemeni elegant și -ceea ce eeste mai important: totodată- foarte eficient cu un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, o legătură structurală adecvată și pachetul de filtre- și simboluri magice ”Chakre”.

Echipament -generator- de Energie Vitală & Forță Vitală (LPOG 2400 HD) + Legătură structurală (Booster PBT 2400 HD) + simbol -magic-: 'chakre'
simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD  + PBT 2400 HD Amplificator / Booster de Energie- si Forta Vitala cu Cuplu Disc de Transfer unic  +  Echipament de Energie- și Forță Vitală


Energizarea și purificare chakrelor, respectiv întărirea aurei (a campului energetic uman) cu ajutorul Chi Card-ului unic și personificat + simbol 'chakre' (7 simboluri, câte una pt fiecare chakră principală)
Chi Card: sursa cea mai ieftină și mai sigură pt o aprovizionare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală

Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt energizarea chakrelor:

  Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD Catalog Chi Card »»

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy and the Chakras', 'Subtile energy centers',
'Chakra colours', Articol despre chakre preluat -in parte- de la AstroNet.Ro, Wikipedia.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! ©Copyright 1998-2017

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~
[ www.eurochi.ro / Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~ | Contact / Email / Mesaj | Hartă site | www.eurochi.ro/Chakre---Aura---Kundalini---Chakre--centrele-energetice-subtile-ale-omului---Aura--campul-energetic-uman-- | dothol-ro | Euro Chi ]