www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Wilhelm Reich și energia orgonică

:: Energia Orgone / Orgon | Energia Orgonică ::

Acumulatori orgonici (ORAC) și DOR-ul (Deadly ORgone)

Wilhelm Reich și energia orgonică
dr. Wilhelm Reich, 1897 - 1957

Energia pozitivă Orgone / Orgon (POR) și acumulatorul orgonic (ORAC)

Energia D O R = Deadly ORgon


Wilhelm Reich s-a nascut pe o ferma mica, la Dobrzcynica, în Galitia austriaca (pe acel timp facand parte din imperiul Austro-Ungar, azi, apartinand Ucrainei), într-o familie de evrei, pe 24 ianuarie 1897.
La varsta de 12 ani a fost serios zguduit de moartea -sinuciderea- mamei sale (provocata in mare parte de catre sotul ei prin acte de brutalitate și infidelitate), tatal sau a murit de tuberculosa in 1914.
Ramas orfan la 17 ani, s-a inrolat in armata austriaca, și a experimentat brutalitatea primului razboi mondial.
După război, a reluat studiile la Viena și se inscrie la Scoala de Medicina.
A fost un elev strălucit, care a dezvoltat o simpatie puternică pentru noua specialitate: cea de psihiatrie.
La vârsta de 23 de ani, el a devenit unul dintre asociatii -apreciatului- Sigmund Freud și -dupa cativa ani- si-a început practica privată ca și psihiatru.

Incepand cu anii 1920, psihiatrul și omul de știință, dr-ul Reich a inceput sa experimenteze un "eter" despre care el teoretiza ca exista.
Unul, care transcedea intreaga materie/energie si, conform lui, era inerent emotiei: in particular ’energia’gasita in impulsul sexual. (!)

El a propus un concept numit „armare” (protejare). Credea ca energia sexuala psihologica, in particular neeliberata, ar putea„arma” celulele, prevenind dinamica energetica potrivita.
Orgasmul este doar o cale de a trece de unele din aceste blocaje, insa esenta acestui mod de gandire este una comuna: mintea cauzeaza imbolnavirea corpului.

Reich si-a facut debutul ca psiholog, a studiiat hipnoza sub conducerea lui Freud, și si-a facut intrarea in stiintele fiziceprin intermediul acestei ipoteze.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

In anul 1930, el a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon / orgone (de fapt era aceeasi energie pe care au studiat-o, și cu care au lucrat și Korschelt, Mesmer și baronul Karl von Reichenbach), și care patrundea intim atat atmosfera cat și in toate vietatile- și fapturile vii de pe planeta.
A definit 'orgonul' ca fiind 'o forță primordială preatomică fără masă ce acționează in univers ca forță vitală elementară'.
Acestă energie este prezentă ăn toate corpurile vii, iar 'circulația sa adecvată' este esențială pt menținerea sănătății individului, precum și vieții pe pământ.

Reich a observat aceasta energia prima data in timp ce studia natura bioelectrica a placerii și a anxietatii.
Folosind un microscop de mare putere, a observat câmpurile energetice ale obiectelor animate și neanimate, inclusiv ale microorganismelor și celulelor sangvine umane.
Utilizand un galvanometru, a descoperit ca in situatiile placute, pielea capata o anumita incarcare electrica, in timp ce in situatiile neplacute, aceasta nu se intampla (ganditi-va la 'detectorul de minciuni').
Initial, el a numit acest fenomen „energie bioelectrica”.

Mai tarziu, in timp ce incerca sa cerceteze originile vietii, Reich a descoperit ceva, ceea ce el a numit "bioni".
Aceste globule de energie, pareau sa emane o anumita radiatie, cum ar fi cea care avea loc atunci cand obiectele erau lasate langa culturile continand bioni, iar acele obiecte deveneau puternic incarcate.
Reich
a observat mai tarziu ca aceasta radiatie era aceeasi energie pe care a observat-o in experimentele sale de conductanta electrica a pielii, și ca, intr-adevar, aceasta energie inconjura toate fiintele vii și era libera in atmosfera.

Dupa ce a condus un experiment in care el credea ca a reusit sa dezvolte protozoame din bioni, Reich a inceput sa investigheze formarea celulelor cancerigene.
El presupunea, și credea, ca toate celulele cancerigene s-au format in acelasi mod, iar acestea s-ar fi dezvoltat intr-adevar din distrugerea tesutului viu.
Reich
era sigur ca aceasta „biopatie” era rezultatul reprimarii sexuale.

Reich a pretins căcreat o nouă ştiinţă (numită, "orgonomy") şi a descoperit alte entităţi, cum ar fi bionii, care sunt presupuse a fi forme de energie orgonica, care nu sunt nici fiinţe vii, nici non-viaţă, ci una de tranziţie intre ele.
A renumit aceasta energie in „orgone” (adica: „orgon”).
Energia orgonica
poate fi privita ca „energia-vietii” (Energia Vitală & Forta Vitala) sau cea organica.
Orgonul -afirma Reich- este o energie cosmica primordiala, omniprezenta în univers, cu o concentratie neuniforma, diferita de energiile electrice sau magnetice, ori de alte tipuri de energii.

In cadrul realitatii stiintelor fizice, orgonul (energia orgonica) este considerat in a da efectiv nasterefortelor electromagnetice, și astfel este incredibil de greu de testat doar decat daca este vazut din acest unghi.
Acesta a fost aspectul din care el (dr-ul Wilhelm Reich) in primul rand l-a testat.

Reich si-a dezvoltat teoria despre energia orgonica dupa cativa ani și a extins-o de-alungul vietii sale.
Teoria sa a constituit rezultatul experientelor cu pacientii sai nevrotici și experimentele sale biologice, ceea ce -a simtit el- a adus dovezi concrete pentru existenta orgonului, și pt a demonstra existenta energiei vitale.

El spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -in general- de culoarealbastra / albastrui, care este prezenta pretutindeni și care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, -implicit- culoarea cerului și aurora boreala, gravitatia, formarea galaxiilor și a planetelor, și exprimarea biologica a emotiilor și a sexualitatii.
Reich a asociat aceasta energie cu cel de-al doilea instinct, cel al perpetuarii speciei și cu conceptia energiei sexuale ca cea mai creatoare, dominanta și puternica dintre energiile universale. El a considerat orgonul ca fiind energia ce anima întregul cosmos și care acționează asupra viului ca energie biologica specifica.

Reich afirma, ca energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale sau stravechi, folosesc orgonul (energia orgonica): acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi-kung, tai-chi, tajchi-chuan, etc.), posturile corporale (asanele din yoga) și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia orgonica este o forta naturala cu entropie negativa care are rol determinant in organizarea și concentrarea materiei.
(Acesta caracteristica a Energiei- și Fortei Vitale a fost demonstrata și de catre Karl Hans Welz, -inventatorul generatorului orgonic- in anii '90).

In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masa a fascismului" care a fosti nterzisa de nazisti, a realizat ca este in pericol.
In aceasta carte el denunta comunismul ca fiind "Fascismul Roșu".
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

In 1939 s-a mutat in Statele Unite, unde a inceput a noua era in viata lui.

Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich, discipolul- și apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente și aparaturi medicale electrice și electronicedin vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate in timpul activitatii sexuale, mai ales in timpul orgasmelor, și a descoperit ca aceasta energie, este o energie vitala, fiind forta vietii.
El a denumit aceasta energie "Orgone"(derivand din cuvantul orgasm, dar avand comun și radacina cuvantului organic).

Orgonul nu este deloc strain corpului uman.
Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, și "yoga" isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste energia orgon eteric- și atmosferic.
De la începutul carierei sale Reich este interesat de emotii și de sexualitate și în mod special de orgasm.
Cercetarile sale îl dirijeaza catre concluzia ca în momentul orgasmului se elibereaza o energie de un tip foarte particular, orgonul.
Aceasta energie, departe de a fi întâlnita numai în actul sexual, este esentiala în toate aspectele unei vieti sanatoase. Este singura care poate elibera omul de angoase și de a-i aduce fericirea.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -stiintific- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forta Vitala.
El a observat ca un tub cu descarcare in vid, conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat cea normala, dupa ce a fost incarcat cu energie din acumulatorul orgonic un timp mai indelungat.
In plus, sustinea ca plasand un izotop radioactiv in acumulatorul de orgon (acumulator orgonic) se poate prelungii perioada de injumatatire nucleara a acestuia (in schimb, acumulatorul orgonic se incarca cu energie nucleara, stricandu-se iremediabil, trebuind astfel distrus!).

(Ca mentiune aparte, pe masura ce Reich realiza aceasta testare, el comunica deasemenea cu Einstein, care era interesat, dar avea nevoie sa vada rezultatele mai multor cercetari.
Din moment ce -cauzele fiind multiple- comunicarile lor au fost sabotate, si, au aparut și atacuri asupra rezultatelor experimentelor sale, Reich s-a mutat la tara -în Maine-, cercetand și experimentand in singuratate, fiind considerat un paria pentru comunitatea stiintifica.)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice: umplespatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu,este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonica) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, și nu sa se disipe.

Rezultatele experimentelor și cercetarilor lui Wilhelm Reich sunt urmatoarele:

Orgonul / Orgone-ul (energia orgonică)
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Frictiunea este conceptul de baza -conceptul cheie!- aici.
Stratificand diferite materiale-organice si/sau anorganice-, frictiunea este creata in interiorul eterului, pe masura ce energia este atrasa și respinsa in acelasi timp.
In dorinta de a realiza un obiect care sa creeze acest efect, a fost creat- și realizat acumulatorul orgonic.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sunt conștient de faptul că rasa umană avea cunoștințe de multe secole despre existența unei energii universale legate de viață. Cu toate acestea, sarcina de bază a științelor naturale a constat în a face această energie utilizabilă. Aceasta este singura diferență între munca mea și toate cunoștințele precedente.
Wilhelm Reich

ACUMULATORUL Orgonic (ORAC - orgone accumulator)

Dr-ul Wilhelm Reich isi vindeca pacientii care erau asezati in interiorul acumulatorului orgonic (ORAC) | EnergieVitala: energievitala.ro + orgon.roCombinarea unor materiale organice cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage și concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui dr-ului Wilhelm Reich.

Astfel, a proiectat mai multe dispozitive -asa numitele- acumulatori orgone (atentie: a_c_u_m_u_l_a_t_o_r_ i   și NU generatori !) cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care el energiza oameni -si diferite obiecte-, și îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.

In anul 1940 Wilhelm Reich a construit efectiv acesti acumulatori orgonici sub forma unor cutii (unele erau de dimensiunea unor dulapuri), pentru a concentra -in interiorul ei- orgonul (energia orgonica).

Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator (cu ajutorul carora efectua cercetarile sale in laboratorul lui), altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat ininteriorul lor.
Reich aseza pacientii sai in interiorul acumulatorului pt o perioada de timp anume, dar le vindeca aplicand in paralel și alte tratamente.

Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator) construit pe conceptele lui Wilhelm Reich
Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator)
Incarcarea cu energie orgonica a fluidelor și a hranei

Reich folosea adesea acumulatorii sai de orgone pentru a trata bolile precum cancerul.
Parerile sale nu erau insa impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.
Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica și impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (adica; bolile) din corpul uman.

Conform lui Reich, boala era cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice dincorpul uman.
Si din acest motiv, a pus la punct dispozitivele sale cu care a realizat experimental tratamentele cu orgon / orgone (energia orgonica).
Efectele observate și notate de el, includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich -anticipand corect- a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare.

Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect"placebo".
Reich avea credinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie -unificata!- a sanatatii fizice și mentale.

Continuand cercetarile sale asupra cancerului, Reich a dezvoltat acumulatorul orgonic (ORAC), cu care a intentionat a produce o concentratie de energie orgonica.
Aparatul insusi era pursi simplu o cutie construita prin alternarea straturilor metalice (preferandu-se fierul) cu materiale organice, adesea lemn.
A experimentat cu ORAC (ORgone ACcumulator) tinand deopotriva ca cobai, soareci sanatosi și soareci cu cancer, in acumulatorul orgonic, și comparand durata vietiilor cu soarecii de control care nu au fost pusi- și nu au fost tinuti in ORAC.
Reich a gasit ca pana și soarecii cu cancer au trait mai mult decat cei de control care nu au fost tinuti in ORAC (!).

Reich a continuat experimentele sale implicand acumulatorul său orgonic, urmand sa lucreze cu oameni.
A descoperit ca ORAC ajuta la vindecarea unei serii de boli.
Aceste boli erau presupuse a fi cauzate de o lipsa de energie in organism pe care ORAC-ul o inlocuia. (!)
Subiectii care deja aveau nivele inalte de energie orgonica nu puteau sa tolereze -sau tolerau foarte greu- acumulatorul.

Acumulatorul orgonic (ORAC) realizat de Reich era compus din straturi alternative de materialmetalic și material izolator, și arăta ca un dulap de dimensiuni mai reduse, comportandu-se ca un imens condensator (capacitor).

Atunci cand campul energetic a unei persoane (aura) vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere".
Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva și armonioasa. (!)

acumulator orgonic | acumulator de energie orgonica (Wilhelm Reich)
Acumulator orgone (acumulator orgonic)
Dr-ul Wilhelm Reich îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului orgonic

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induc relaxare și o senzatie de expansiune blanda.

Acumulatorii orgonici concentreaza energia orgonica și ajuta corpul sa se ajute singur (!).
Natura acestei energii cosmice, depinzand de circumstante, a functionat fie ca o forta creatoare, reproductiva, datatoare de viata și vitalitate, pastratoare in bune conditii a vietii (OR / Orgon), sau -in absenta acestor conditii- ca un ucigas al vietii (DOR).

Cei care se hotarasc sa experimenteze cu un astfel de dispozitiv orgonic, vor descoperi efecte de armonizare evidente.
Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturală.
Vor cunoaste direct efectele benefice a orgonului pozitiv asupra persoanei in sine, a familiei lor și a prietenilor.
Vor constata cum li se vor transforma miraculos gandurile negre și temerile zilnice in intuitii și asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare și pure.
Iar plantele, apa și animalele de casa vor deveni pur și simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vor dori sa imparta acest cadou și cu ceilalti.

Attention! Totusi, exista un risc- și un pericol-destul de- mare in utilizarea (fara acele necesare cunostinte de cauza, a) acestor acumulatori orgonici (care -cu buna stiinta, sau "doar" din lipsa de responsabilitate!- se uita sa se comunice): aceste acumulatoare orgonice se pot incarca -si- cu energie negativa, nociva și malefica, deci; primejdioasa, cu -asa zisul- "DOR" -așa, cum chiar Reich l-a numit-, adica cu orgon mortal (Deadly ORgon) !!!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


DOR / Deadly ORgone = Deadly Orgone Radiation

Orgone-ul nociv, rău, negativ, malefic, dăunator și fatal, sau; radiatia de orgon mortal (!)

Wilhelm Reich a denumit DOR (Deadly Orgone,adica Orgone ucigator sau Deadly Orgone Radiation -radiatie orgone ucigatoare-) acele campuri de energii orgonice statice, cu multiple incarcari negative, pline cu informatii energetice nocive, malefice și negative, care pot aparea in jurul unor campuri electromagnetice de diferite frecvente (de obicei frecvente inalte).

Experimentul ORANUR

DOR vine de la "Deadly ORgone" (orgon ucigator) – presupus de Reich a fi rezultatul efectului radiatiei nucleare asupra energiei orgonice.
Ipoteza lui Reich cu privire la DOR a izvorat din observarea efectelor pe care sustinea ca le-a descoperit in experimentul lui, numit Oranur.
Reich a teoretizat ca energia orgonica „buna” (POR: Positive Orgone Energy, sau Positive Orgone Radiation), atunci cand este expusa unei surse de radiatie nucleara, a fost antagonizata in DOR „malefic”,

Crezand ca energia orgonică ar fi putut fi folosita pentru a combate radiatia nucleara, Reich a preluat și experimentat ceea ce va fi numit „Experimentul Oranur” (Orgone Acumulator's Nuclear Radiation).
Ca parte a procedurii, 1 mg de radium intr-un container de plumb fiind de referinta, a fost in mod repetat plasat intr-un acumulator de 20 de straturi, intr-o camera metalizata (inclusiv podeaua fiind din metal).

Rezultatele acestui experiment au fost dezastroase:soarecii au murit, iar laboratorul a trebuit sa fie evacuat, acumulatoarele orgonice trebuiau dezasamblate și distruse.

Experimentul Oranur” a condus la descoperirea lui Reich a ceea ce el a numit „orgonul fatal (Deadly ORgone)” (DOR), care ar fi fost rezultatul interactiunii dintre radiatia nucleara și energia orgonica.
DOR a fost descris ca o substanta toxica, neagra, mata, statica, care este puternic incarcata și este atrasa de apa și oxigen.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

DOR din 'armura emoțională'

La fel cum Reich a crezut ca protejarea prin armura musculara era calea caracterului nevrotic de a bloca curgerea fluxului energiei orgonice in-, și spre interiorul corpului și al organismului, incepand cu luna martie a anului 1952, Reich a inceput sa creada ca energia orgonica statica și inghetata in armura musculara a devenit, prin transformare, DOR.
Aceasta a format baza pentru "exterminatorul medical DOR" (in engleza; "orgone shooter") și ii este acordata atentie mai sporita, -si nu numai- in acea critica.

Starea de boala provenita de la DOR nu are nimic de-a face cu nici un virus.
Este o bine delimitata- și circumscrisa boala datorata „norilor DOR” nocivi pre-atomici.
Acesti nori negri trec la intervale neregulate/iregulate deasupra unor parti variate ale lumii, pentru perioade variate de timp, de la cateva minute la cateva zile.

Radiatia este descompunere (haos!) in cadrul spectrului electromagnetic – ceeace este DOR, in mod esential. Orgonul, se pare, este precum o poarta intre lumea fizica și cea quantica / eterica / astrala /, etc.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Nori  D O R
( nori energetici orgon nocivi și dăunători )

Ceea ce este numit „smog” in orasele mari este o mixtura de ceata, fum, etc.
Aceasta ceata devine stagnanta, și nu se dizolva cand norii DOR sunt prezenti in atmosfera.
Apare nu doar deasupra marilor orase, ci și deasupra regiunilor și mediilor rurale, a mediilor verzi din afara localitatilor, lipsite de orice fum industrial.
Acel asa numit „smog”, prin urmare, are in comun prea putin cu fumul; insa regiunile bogate in acest "fum" pot intensifica actiunea norilor de DOR asupra marilor orase.
Aceasta inrautateste și mai mult situatia decat ar fi fost fără prezenta particulelor de fum in aer.
Institutul Orgonic (fondat de Wilhelm Reich) a organizat și a primit rapoarte din multe parti ale SUA despre starea de boala datorata DOR, cele mai multe rapoarte adunandu-se din New York.

P O R (PozitiveORgone - energia orgonica positiva și benefica) este de culoare albastrui (ca și albastrul cerului), iar DOR este de culoare inchisa, reprezinta maroniul, sau -este cateodata- chiar negru.

Reich a ajuns mai tarziu la convingerea ca, in afara de radiatia nucleara, alte lucruri negative ar putea transforma Orgonul in DOR – incluzand aparatele cu raze X, tuburile / luminile fluorescente, poluarea din aer, și chiar armura musculara emotionalaa unei persoane neurotice(!).
Descoperirile mai recente au dezvaluit o accentuata poluare in apropierea tuburilor optice de la TV, monitoarele calculatoarelor, cablurile de inalta tensiune, cuptoarele de microunde, diferitene antene de emisie (radio, tv), retelele- și antenele telefoniei mobile, etc., etc.

Iar, cum energia orgonica a fost presupusa a fi „buna” -chiar; buna la toate-, fiind sursa vietii și a materiei in univers, cauza unui psihic sanatos și a unui organism sanatos, etc., era aproape inevitabil ca Reich sa emita in final ipoteza existentei geamanului sau malefic: DOR -energie orgonica statica- de culoare inchisa, -chiar- neagra.
In timp ce energia orgonică (ORGONE) se presupunea ca este albastra/albastrui (de un albastru deschis), DOR se presupunea a fi o substanta toxica, mata, puternic incarcata -negativ- și atrasa de apa- și oxigen, fiind de culoare inchisa, neagra.
Negru, negru de tot. La fel de negru ca... moartea.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Attention! - Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală Reich a descoperit ca in locurile care sunt puternic radiate electromagnetic, DOR-ul era prezent.
Avea dreptate.
Mai nou s-a demonstat ca exista masive campuri de DOR in preajma unei fabrici nucleare, centrale electrice, firele de inalta tensiune, antene de comunicatie (TV / Radio, telefonie mobila), etc., dar tot asa este prezenta intr-o cantitate -desigur- mai redusa, dar totusi considerabila, și in preajma unui calculator, a televizorului, a unui tub de neon / fluorescent, un echipament cu radiatii X, cuptor cu microunde, telefoanele mobile, etc., etc. –

In vecinatatea acestora, sau la plasarea unui acumulator orgonic intr-unul din aceste medii, DOR-ul este pur și simplu atras (acumulatorul orgone se incarca practic -pana la saturatie- cu aceasta energie negativa, nociva și fatala!).

Atentie! Important! [Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală]Acumulatorul orgonic (ORAC) "aduna" -desigur si- energia negativa (DOR-ul!), și daca o persoana -neinițiată- stă in preajma lui, intra in contact cu el-, sau sta in-, sau langa el, ori, daca atinge cumva tevile sau rezervorul cu apa a "cloudbuster-ului" incarcata negativ, poate fi grav afectat-, fiind foarte periculos, și este chiar posibil ca sa pateasca lucruri destul de rele-, -totodata- grave și mult daunatoare.
Reich insusi s-a imbolnavit considerabil de cateva ori, constientizand acest lucru.

Ganditi-va la DOR ca la o ceata (nor / pâclă) de gunoi.
O puteti vedea atunci cand privitideasupra oraselor -aglomerate- cateodata. Exista -desigur- și smog-ul, dar acesta este ceva diferit.
El a descoperit ca prin intermediul apelor curgatoare, sau prin simpla"impamantare" a acumulatorilor orgononici, ele vor atrage DOR-ul stagnant și nociv.

A descoperit ca prin impamantarea DOR-ului din atmosfera, in zone bogate in DOR (deserturi  / orase -supraaglomerate- / subsoluri -contaminate-), putea efectiv schimba modelele/paternurile vremii (practic, -pur și simplu-, putea schimba vremea), și sa aduca ploi diferitelor zone –readucand și restaurand in mod esential ritmurile naturale.

Acestea se intorc toate la stiinta fizicii, prin aceea ca Pamantul are o oscilatie electromagnetica in ionosfera, numita Frecventa Schumann, iar aceasta este posibil prin -si datorita- orgonului (pozitiv) insusi.

Inventia lui urmatoare a fost "Exterminatorul de Nori" ("Cloud Buster"), reprezentat de un acumulator orgone cu tevi de cupru cuprinse in matrice, și indreptate sus spre cer.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Exterminatorul (și creatorul) de nori / "Cloudbuster"

Din primele descrieri pe care Reich le oferea, norii DOR pareau similari norilor de smog.
Prezenta acestori nori, și convingerea lui ReichDOR era responsabil pentru acestia, l-au condus pe Reich la construirea ’cloudbuster-ului’ (exterminatorului de nori).

Pentru a combate DOR-ul, Reich a dezvoltat- și a construit "(exterminatorul- sau creatorul de) tunul de nori" (denumirea in lb. engleza este: "cloudbuster"), un instrument care constă din cinci tevi goale pe dinauntru împămantate (si acoperite) in apa, cu care imprastia -sau aduna, de preferinta- norii.
In exact aceeasi masura in care Reich credea ca apa absorbea și pastra energie orgonica pozitiva (ORGON), el credea de asemenea ca -tot in asa fel- apa absorbea și pastra -si- cea negativa DOR. Timpul, și -desigur- experimentele facute in aceasta privinta, au demonstrat ca avea dreptate.
Anumite forme- și configuratii de nori, in mintea lui Reich, indicau ca norul a fost ‚scufundat’ (adica; impamantat!) in DOR.
Reich
credea ca acest „exterminator de nori” era capabil de a extrage DOR (energia orgonică nocivă) din atmosferă în apa.

Mai tarziu, a modificat acest dispozitiv pentru utilizarea sa și in cazul oamenilor (a pacientilor sai).
Instrumentul modificat,"exterminatorul de DOR medical", ("orgone shooter" cum l-a denumit el), a fost utilizat cu intentia de a misca energia blocata de contractiile musculare (vezi „armura de caracter / armura emotionala” mai sus) pentru a elibera energia și a impulsiona exprimarea emotiilor pacientilor sai.

Reich a devenit din ce in ce mai ingrijorat in privinta a ceea ce el credea a fi o crestere a prezentei DOR in atmosfera, provenita din spatiul extra-terestru.
Dupa ce a "vazut" cateva OZN-uri(?), Reich a devenit convins ca navetele spatiale erau responsabile.
Simtea -si credea-, ca este responsabilitatea lui de a contracara aceste invazii spatiale producatoare de DOR prin folosirea "exterminatorilor de nori", fiind ingrijorat ca excesul de DOR era cauza in dezvoltarea accelerata a conditiilor desertice (conditii care pot favoriza aparitiile desertului) in Statele Unite.
(??)

Wilhelm Reich si cloudbuster-ul sau
Wilhelm Reich și "cloudbuster"-ul sau
Ceva similar puteti vedea in video-clip -ul lui Kate Bush "Cloudbusting" din anul 1985, in care apare și actorul Donald Sutherland, jucand rolul lui Wilhem Reich.
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii aici)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


DOR (Deadly ORgone, energia orgone negativă, nocivă, fatală și mortală) MANIFESTAT:
LUMEA IN CARE TRAIM

Tabelul de mai jos reprezinta din mai multe puncte de vedere, caracteristicile și proprietățile acestei energii universale mistice care -tot timpul- ne inconjoara
(așa cum Wilhelm Reich le-a categorizat)

 

POR = Pozitiv ORgone

DOR = Deadly ORgone

Forme de viata microscopice Pulzatie, vie, viață Rigid, static, mort / moarte
Oameni, și alte organisme (fizice / corpuri) Sanatate, vibratie, pulsatie, expansiune, dilatatie boala, cancer, boala imunologica, contractie, retractie
Oameni, fiinte, psihologice BUCURIE
Independent, suveran, autonom, autoreglare -libera-, constient, constientizare
FRICA
Neurotic, usor de manipulat, caracter "infectant, otravitor"
Organizatii politice Libertate, adevar, dreptate, democratie, autoreglare (in unitati mai mici), deschis fata de altii, relatii- și schimb de pareri dezinteresate, abundenta, belsug, bunastare Tiranie, despotism, violenta, dictatura sau falsa democratie, control centralizat, putere centralizata, intreprinderi gigantice, monopolii de stat, lipsa, deficit
Planeta Pamant Plante din abundenta, bio-diversitate, bine irigate Forme de tip desert, bio-degredare, seceta
Cosmos Miscare spriralata a planetelor, miscare orgonotica a stelelor și galaxiilor ca și in cazul amobelor moniocelulare Reich nu a pomenit de asta, dar ce e cu galaxiile "muribunde", cu gaurile negre sau supernovele?
Fizica Disentropia (noi am numit-o "Entropie negativa"), formarea mostrelor și modelulrilor "spontane" in chaos, energii implosive Entropie, structuri neregulate regresive, decadente, muribunde, energii explosive
Va indemnam sa cercetati subiectul acesta personal, și sa ajungeti -oricum- la propriile dumneavoastra concluzii.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Contaminarea Acumulatorilor Orgonici (ORAC) cu D O R (DeadlyORgone)

o problemă grea- și acută..., însă, nerezolvată de Reich (!)

Dupa cum a fost mentionat in critica personala a Oranur-ului, Reich stia ca un acumulator orgonic ar putea deveni greu „contaminat” cu DOR (adica cu energie orgonica negativa statica, malefica și -grav- daunatoare).

Expunerea -nu necesar, pe perioada prelungita- la un mediu bogat in DOR, cum ar fi fost laboratorul lui Reich in timpul "Experimentelor Oranur", ar transforma permanent(!) acumulatorul orgonic, candva benefic, intr-o aparatura malefica a DOR,-sustinea Reich.
Un astfel de acumulator nu ar mai concentra energia orgonica „buna” inauntrul peretilor sai, insa ar concentra in schimb doar DOR, și ar fi astfel foarte daunator de a sta in el-, sau în preajma sa, fiind necesar ca acumulatorul infectat sa fi indepartat, demontat și distrus(!!).

Acest principiu al „poluarii DOR” ale acumulatoarelor este adesea folosit de 'orgonomistii moderni' ca o scuza, oricand un acumulator orgonic esueaza in a da randament in modul in care Reich sustinea ca ar trebui (!!).
-Si- de aceea, cam orice rezultat negativ obtinut prin experimentarea de catre oricine cu un acumulator orgonic poate fi explicata ca poluare DOR. (?!)
O dovada, pe care orgonomistii prefera sa o afiseze in favoarea acestei ipoteze este aceea ca oricine intra in contact-, sau -chiar- intra intr-un acumulator „contaminat cu DOR” (ori -doar- isi pune capul in interiorul unui asemenea acumulator, chiar pt un timp relativ scurt) se presupune ca v-a simti imediat efectele negative, daunatoare și nocive, simtindu-se rau, devenind bolnav și capatand dureri de cap dureroase și acute, in -cateodata- doar cateva secunde (sau zeci de secunde).

Unii orgonomisti (epigonii lui Reich) sustin ca stalpii de retea a telefoanelor mobile pe care multi dintre oameni nici macar nu ii observa, nu sunt doar stalpi ai celularelor (pe deplin), și emit nu numai tone de energie malefică DOR, dar -deasemenea- și frecvente electromagnetice puternice menite de a antrena mintea umana catre una specifica – in esenta, controlul mintii.

Acesti stalpi -de asemenea- lucreaza in tandem cu dispozitivele HAARP aflate- și amplasate in Statele Unite, China, și posibil oriunde altundeva in lume.
Controlul ionosferei pamantului este cea mai puternica arma pe care o poate detine cineva (afirma tot ei).
Armele nucleare -chipurile- palesc prin comparatie.
(Genialul om de stiinta, Nicola Tesla sustinea ca poate taia lumea in jumatate, și nu mintea).

Majoritatea miscarii orgonice implica crearea atat a "exterminatorilor de nori" (asa numitele "cloud busters") pentru resturile- și deseurile chimice (chemtrails),
(acestea le vor disipa, și va crea cel mai curat cer din cate ati vazut :-)), cat și realizarea de "exterminatori ai stalpilor" ("tower busters") pentru acei stalpi enervanti!
Sic...!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Revenind la Wilhelm Reich, in anul 1947, ca urmare a unor articole despre energia orgon/orgone publicate in "The New Republic"si "Harpers", Administratia Medicamentelor și Alimentelor (FDA - Food and DrugAdministration) din Statele Unite, a inceput o investigatie pe aceasta tema și s-a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical.

El -Reich- a refuzat să asculte de ordinul de a interzice vânzarea și comercializarea acumulatorilor orgoni ca "dispozitive medicale", prin care se presupune că ar putea colecta şi a distribui energia orgonica, făcând astfel posibil remediul pentru aproape orice tulburare medicală, (cu excepţia , probabil, a megalomaniei şi auto-amăgirii -cum tin sa afirme gurile rele și cei care vroiau sa-l degradeze-).
Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a fost citat in fata tribunalului, dar a dorit sa se apere singur in instanta.

Energia orgonica nu exista”, au sustinut oficialii FDA (Food and Drug Administration) in fata judecatorului.
Declarand ca Energia Vitala, Energia Cosmica nu exista, era evident ca descoperitorul acesteia fie ca era un „sarlatan”, fie un „lunatic” (ori-, ori).
Aceasta este, pana la urma, ratiunea unei stiinte ortodoxe, mecanice, legata de propriile conceptii despre un univers mort -si inchis-.

Reich a pierdut procesul și a fost trimis doi ani la inchisoare.
In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon -inclusiv cartiile sale publicate, precum și notele și documentele cercetarilor sale- au fost arse de FDA.
(Data amintita este corecta, acestea se intamplau la jumatatea sec. XX, nu in Evul Mediu, și intr-o tara 'democratica' nu feudal-socialist-dictatoric).

Omul de stiinta, marginalizat și ridiculizat de catre "oamenii stiintifici și guvernamentali" ale vremii, dr-ul Wilhelm Reich moare in inchisoare in data de data de 3 noiembrie1957, in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat....
(?!!...)

Wilhelm Reich a fost un deschizator de partii indraznet, un pionier stralucit in cercetarea stiintifica a acestei energii orgonice, și a a fost -totodata- un om obisnuit, simplu, dar un adevarat om de stiinta.

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'The scientific approach to life energy & life force: Wilhelm Reich: Orgone', Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007-2009, 2015-2017.
Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

  Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)  

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)


Kate Bush: 'Cloudbusting'

-omagiu adus lui Wilhelm Reich, song / cantec bazat pe-, și inspirat din cartea lui Peter Reich "A Book of Deams" (Cartea Viselor, sau; O carte a viselor) scrisa despre tatal sau-
(in video clip-ul realizat in anul 1985, apare și renumitul actor Donald Sutherland in rolul lui Wilhelm Reich)
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii mai jos)

 

Kate Bush: Cloudbusting

I still dream of Orgonon.
I wake up cryin'.
You're making rain,
And you're just in reach,
When you and sleep escape me.

You're like my yo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made it dangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

On top of the world,
Looking over the edge,
You could see them coming.
You looked too small
In their big, black car,
To be a threat to the men in power.

I hid my yo-yo
In the garden.
I can't hide you
From the government.
Oh, God, Daddy--
I won't forget.

'Cause every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out-
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

It's you and me, Daddy.

It's you and me... Daddy-

It's you and me... Daddy-

E-yeah yeah yeah yeah yo-ohhhhhhhhhh

And every time it rains
You're here in my head
Like the sun coming out.
Your son's coming out.
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

Ooo-ohh, just saying it could even make it happen.

I'm Cloudbusting Daddy.

Your sun's coming out.
Your sun's coming out.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~
[ www.eurochi.ro / Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~ | Contact / Email / Mesaj | Hartă site | www.eurochi.ro/Dr--Wilhelm-Reich--Orgon---Orgone---Energia-Orgonica-si-Acumulatori-Orgonici---PORE-si-DOR--energia-orgonica-pozitiva-si-cea-negativa--destructiva---- | dothol-ro | Euro Chi ]