www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Energie Vitală Chi ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Energie Vitală Chi

  »»   
.   


Energia Vitală  =  Forța Vieții
Chi / Qi & Kí / Khí & Prana & Mana & Od & Orgone / Orgon & Bio-Energie
Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

Energii subtile invizibile


Suntem în permanență înconjurați de

energii invizibile.

 
Energia gravitațională și energia electro-magnetică, sunt doar două dintre cele mai cunoscute astfel de energii.
Există totodată o energie mistică, unică, omniprezentă, omnipotentă și atotputernică din care toate au emanat.
  Aceasta este

Energia Vitală & Forța Vitală Universală,

energia esențială determinantă în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și emanate toate celelalte energii.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala (Chi-, Prana-, Od-, Orgon/Orgone) incorporat, alimentat si actionat cu Energie- si Forta Vitala UniversalaAceastă Energie Vitală & Forță Vitalã Universală este considerată ca element de bază și sursă a vieții.
Este izvorul tuturor lucrurilor.
Fara ea nu este, și nu poate exista viața.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic RAD 1000 alimentat și acționat cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generator Chi & Pranic și Orgonic integrat 

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Dacă vrei ca oamenii să te urmeze, nu uita să mergi în față.”
S Alex D - liber, după Kurt Tepperwein

 

Energia Vitală & Forța Vitală (Forța Vieții)

 
omniprezentă și omnipotentă, este esența, suflul și sursa vieții, întrepătrunde toate formele și le dă viață.
Fără ea nu există -fiindcă, nu poate exista- viață.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic ManifestareEste o forță invizibilă care mentine totul in viață, ne înconjoară în permanență și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, dezvoltarea personala, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea.

De-alungul istoriei umanitatii, Energia Vitală & Forța Vitală a primit mai multe nume (fiind "chi" la chinezi, "kí" la nipponi (japonezi) și "prana" la indusi, ca sa amintim doar cele mai cunoscute și mai raspandite), și -deasemenea- a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri și obiective.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare -rulat pe computer- cu o setare specifică pt creșterea energiei și a vitalității

Aceasta energie mistică, creativa și pozitiva, poate fi preluata -constient- și utilizată in toate activitățile dorite, indiferent daca ea este mentală sau fizică, spre succesul și avantajul Dvs. precum și a celor dragi.
Folosindu-l -conștient- se pot obtine avantaje semnificative, și pot fi atinse -mai usor, mai repede și mai elegant- țelurile, scopurile și obiectivele propuse- și programate.

...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală Universală -așa cum le sugereză și numele- generează și emit -în permanență și încontinuu- Energie Vitală & Forță Vitală !

Energia Vitală

este esența și suflul vieții, care trece prin toate formele și le dă viată.
Este un fluid nelimitat de energie divină.

"Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".

Energia Vitală este energia primordială a vieții: este acea Forță Vitală fundamentală care este cunoscută și folosită de cei care sunt în strâns contact cu Natura și legile ei determinante și inmuabile.
Energia fundamentala în univers și în galaxii, este Energia Vitala Universala, ce patrunde- și cuprinde întreg spatiul și care este sursa tuturor celorlalte forme de energie.

Energi Vitală este combustibilul organismelor, Forța Vieții care o guvernează, o animează, o întreține și o menține în viață.

Un adevăr demult știut (dar din păcate uitat, sau neglijat in zilele noastre): fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există acțiune- sau efect la distanță !!

Puteti simții -și prelua- efectiv Energia- & Forța Vitala, daca parcurgeti și efectuati Testul nostru -simplu si gratuit- pt transferul la -orice!- distanta, și pt perceptia -constienta- a Energiei Vitale & Fortei Vitale !
Parcurgeți acum acest Test extraordinar, pt a obține dovada celor mai sus afirmate.

Având în vedere tradiția spirituală, de-a lungul istoriei, Energia Vitală & Forța Vitală a fost folosită in nenumarate scopuri, și a primit diverse nume, (pe o pagina de-a noastra am adunat mai mult de 100 de nume a Energiei- și Fortei Vitale).
Prana, Chi, Kí, și Mana sunt doar unele dintre -poate- cele mai cunoscute.

RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic ManifestarePrivind prin prisma abordării științifice, în traditia științifică occidentală mulți practicanți din Vest au cercetat- și au lucrat și ei cu această energie mistică, iar numele dat de ei -de obicei- reflecta un anumit aspect -cercetat- a ei.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HD, Echipament de Energie și Forță Vitală de tip Radionic cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice încorporate și integrate :: Programare de Trend-uri & Programe Radionice de Manifestare

Putem aminti aici pe Mesmer (numele dat de el fiind; fluid magnetic și magnetism animal), baronul von Reichenbach (Od), Korschelt (Radiatie Eterica Solara), sau pe dr. Kilner (aura), dr. Wilhelm Reich (orgon / orgone), sau dr. Abrams, dr. Ruth Drown și dr. George de la Warr, etc., printre cei care au efectuat cercetări și observatii stiintifice în secolul XX.
(Și nu degeaba am evidentiat titulatura de 'dr.' in fata numelor respective).

La inceputul anilor '90, după mai mult de 30 de ani de cercatari și experimente vaste și multiple cu Energia Vitală & Forța Vitală Universala, Dl. Karl Hans Welz inventează și construiește pt prima data în istorie primul Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala care este în stare să genereze și să dezvolte aceasta forță benefică și energie creatoare, adică
Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic) !!

...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală Universală -așa cum le sugereză și numele- generează și emit -în permanență și încontinuu- Energie Vitală & Forță Vitală !

Inapoi la inceputul paginii... Generator de Energie Vitala

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Sunt mult mai multe realități obiective in Univers, decât ființe vii".
"There are more objective realities than living beings in the universe".
Karl Hans Welz

Energii invizibile

Acest capitol -precum și aceste pagini despre aceasta energie mistica- este doar o scurtă întroducere în tainele teoriei și tehnologiei Energiei Vitale & Fortei Vitale. *

Mare parte din cunoștintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.

Mănuirea energiilor invizibile este una din principalele trăsături și caracteristici a speciei umane.
Aceaste trăsături sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza. (!)
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi căi și modalități umane de a mânui- și manipula energia invizibilă, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înțeles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea cunoaștere și întelegere.

Legi Universale

Cunoașterea legilor care guvernează energiile electromagnetice -EEM- (deasemenea invizibile!), determină practic toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica.

Lumina vizibilă este doar o mica parte și sectiune a spectrului larg al undelor și vibrațiilor electromagnetice.
Cea mai mare parte a acestui spectru este invizibilă.
Analiza conceptelor despre lumina vizibilă, extinderea și dezvoltarea acestor concepte, au condus la cunoașterea energiei electromagnetice, respectiv a numeroaselor și multiplelor ei aplicatii în tehnologiile moderne.

dragonExista și o alta energie -tot invizibilă- cu care oamenii sunt în contact și despre care au cunostințe de mii de ani, și pe care unii oameni -mai evoluați spiritual-, au utilizat-o dintotdeauna; practic de când omenirea se află pe această planetă.

Această energie este

Energia Vitală Universală.

 
Ea este pretutindeni, se găsește peste tot în jurul nostru, în acelasi fel ca și undele electromagnetice care ne înconjoară încontinuu.

immortalityToate forțele de interacțiune, inclusiv gravitația, forța electromagnetica și -chiar și- cea nucleară, provin din acelasi câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Universală.
Precum particulele de apă care umple oceanul, așa întrepătrunde și umple și ea spațiul și -însăși- materia.
Cu alte cuvinte, putem afirma ca trăim într-un ocean de energii formate atât din Energie Vitală & Forta Vitala cât și din unde electromagnetice.

Inapoi la inceputul paginii... Generator de Energie Vitala

Ce este această ENERGIE- și FORȚA benefică, pozitivă și creativă?

Motto:
"Ce e această forță, nu o pot spune. Dar sunt sigur că ea există".
Alexander Graham Bell

.   

Departe de noi gândul că dorim să concepem și să vă oferim o definiție scurtă, concisă și cât se poate de clară și exactă, încercăm însă -doar- ca să vă prezentăm și să vă punem la dispoziție toate acele informații importante și relevante, cu ajutorul cărora puteți ca să vă alcătuiti Dvs. o idee căt de clară, și din care veți putea chiar Dvs. deduce concluziile elocvente și necesare... .   

Exista o energie mistică, unică și atotputernică din care toate au emanat.

LPOG 2400 Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaAceastă Energie Universală este considerată ca element de bază și sursă a vieții.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, și nu poate exista viata.

Energia Vitală este esenta și suflul vietii, care trece prin toate formele și le dă viațã.
Este un fluid nelimitat de energie divină.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală din Super Orgonită

Însăși întregul Univers este o masă enornă de energie permanent pulsatorie.
În lumea noastra totul pulsează.
Toată materia vie -sau neînsufletită- este compusă și -între-pătrunsă de această Forță Vitală și Energie Universală.

Energia Vitală Universală este baza întregii noastre existente.

Energia Vitală Universala este o energie completă, echilibrată, armonioasă, creativă și binefăcătoare -benefică-.
Această energie provine de la o sursa -de energie- universala, care nu poate fi localizată fizic, dar poate fi considerată o creatie -și o emanatie- a Atotputernicului.

Energia Vitală & Forța Vitală Universală este energia esențiala în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și sunt derivate toate celelalte -forme de- energii.

Câmpul de Energie Vitală Universală este într-o continua mișcare și curgere (flow), deci Energia Universală curge nelimitat, fără întrerupere în toate direcțiile și tot timpul.

Energia Vitală Universală pătrunde în toate elementele și în toate câmpurile energetice.
Este Forța Vieții, de care are nevoie fiecare celulă și moleculă pentru a se dezvolta și care -totodată- întreține toate formele de viață.

Tot ceea ce există este parte din Sursa din care totul se manifestă.
Diversele vibrații ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei. Absolut tot ceea ce există și absolut tot ce se întamplă este -parte din- manifestarea acestei energii absolute.

Materia însăsi este rezultată ca și intensificarea- și cristalizarea acestui câmp.
Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui Unic câmp de Energie Vitală & Forță Vitală Universală.
Acest câmp mobil transportă o cantitate uriașă de energie, pe care noi o -de-numim Energie Vitală & Forță Vitală Universală.

Albert EinsteinAlbert Einstein a dovedit deja la inceputul secolului trecut (pasind pe urmele lui Maxwell și Lorentz), că materia însăși este o formă a energiei, prin celebra sa formula a relativității E=mc2 (unde E este energia, și este egala cu masa ori pătratul vitezei luminii. În formulă, "c" este viteza luminii, și este egal cu aproximativ 3 ori 10 la puterea a opta, adică 300 000 000 m/s [metrii pe secundă]).
Energia este (la rândui) -și- informatie, și -desigur- și inversul acestei afirmații este adevărată.

Orice ființă este alcatuită în primul rănd din energie.
Însăsi trupurile noastre -și cel fizic- reprezintă un câmp energetic, ce oscilează și vibrează individualizat, strâns și constant cu câmpul -și fluxul- Universal, înconjurător.
Acest câmp Energetic Universal înconjurator hrănește continuu cu Energie Vitală Universală corpurile noastre și toate vietățile de pe Pământ.

Toată materia din jurul nostru sunt numai diferite vibrații ale unicului câmp Universal de Energie Vitală & Forță Vitală și orice separare este doar o iluzie.
Diversele vibrații ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.

Corpul material este doar invelișul altor corpuri energetice.
Dovada că acestea sunt energii în stare pură, ne este oferită de constatările de-a lungul timpului și cercetările științifice din ultimile două secole.
Această energie, acționează unitar și simultan, la toate nivelurile, în toate partile corpului, organelor și celulelor.
În corpul uman ea se numeste Energie -subtila- Umană, parte integrantă din câmpul Energiei Vitale & Forței Vitale.

Ca orice energie, sentimentele, trăirile și gândurile umane au o anumita vibrație (frecvență).
Trăirile și sentimentele pozitive crează energie pozitivă, iar cele negative creează energie negativă, nefastă, iar gândurile -știm deja acest lucru- se pot chiar și materializa.
(Pt mai multe informații, vezi pagina 'Gandul și procesul de manifestare și materializare').

In Univers, nimic nu este întamplător, iar totul este subordonat unui singur scop: dezvoltarea, perpetuarea și evoluția vieții. Iar, fiindcă totul este energie, nici Universul nu face excepție de la regulă.

Majoritatea problemelor de sănătate sau a bolilor sunt cauzate de lipsa parțială sau dezechilibrul Energiei Vitale, energie pe care corpul nostru o primeste și o preia -în primul rând prin ajutorul chakrelor- din însuși câmpul de Energie Vitală & Forță Vitală Universală.

Toate vietățile, și toti oamenii au nevoie de aceasta Energie Vitala Universală pentru a putea exista și toată lumea recepționează această energie benefică cu fiecare celulă a corpului lor.

.   

Energia Vitală & Forța Vitală poartă secretul schimbărilor pozitive permanente, constituie secretul permanentelor schimbări pozitive dorite, precum și a controlului asupra mentalului, a controlului minții de la distanta (practic; de la orice distanta!), pentru că Energia- & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale -și fizice-. .   

Sus, la inceputul paginii...

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Căutând rădăcina tuturor problemelor, găsim întotdeauna și lipsa de energie (Vitală) necesară ".
ALeX Sandor Dezsi

Energia Vitală = Forța Vieții

Așa cum am mai amintit și înainte; "Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".
Energia Vitală este energia primordiala a vietii: este acea forță vitală fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strâns contact cu Natura, este CHI din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc Energia Vitală & Forța Vitală: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi kung, tai chi), posturile corporale in yoga (asana) și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia Vitală & Forța Vitală este = Chi / Qi = Kí = Mana = Prana = Od  = Orgon / Orgone = Energia-X, Bio-Energie, etc., etc., și este "combustibilul vital".

Energia Vitală, sau Forța Vitală yin-yang | Chi / Qi(sau; PRANA -și Kundalini- la indusi, MANA la polinezieni, CHI -sau QI- la chinezi, KI la japonezi, PNEUMA la greci, TELESMA la Hermes Trismegistos, MUNIA sau MAGNALE la Paracelsus, FLUID MAGNETIC și MAGNETISM ANIMAL la Franz Anton Mesmer, SPIRITUS la Fludd, ORGON / ORGONE la Wilhelm Reich, OD la Baronul Karl von Reichenbach, ELAN-VITAL la Henri Bergson, AUXONES la Are Waerland, ENERGIE ELOPTICĂ la Dr. T. Galen Hieronymus, ALCAHEST la Van Helmond, AZORTH la alchimisti, BIO-PLASMA la cercetatorii rusi, BIO-ENERGIE la tamaduitori, etc., etc.)- pe o pagina de-a noastră am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!) este aceea energie subtilă sau fortă psihică, care se manifestă- și este folosită - întotdeauna, și fără exceptie! - în orice îndeletnicire, precum și în toate activitătile (fie ea fizică sau mentală).
De exemplu, cuvăntul "Prana" se poate traduce și ca "energie absolută".

a - Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță VitalăEnergia Vitală & Forța Vitală este esența, suflul vietii, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditație, etc.) precum și a tuturor activitatilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfectionare, autocontrol și control al mintii.

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtilă sau putere/forță psihică, care se manifestă și este folosită - fără excepție - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "muncă" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercițiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanta), în magie și în practicile magice-, ea fiind mediumul sau purtatoarea dintre- și între trend și target, adică; scopul urmărit și -persoana- țintă.

Energia Vitală & Forța Vitală (“puterea psihică”) este mediumul purtător spre ținta pentru a obține efectul dorit.

Energia Vitală & Forța VitalăMai mult, Energia Vitală & Forța Vitală amplifică tendința spre schimbările -pozitive- dorite într-un câmp energetic puternic, care înconjoară persoana -aleasă ca- țintă, pentru a cauza, provoca și determina un efect (mult mai) puternic!

Este ca și câmpul de forță al Destinului pe care persoana -aleasă ca și- țintă (target) îl are și îl poartă cu sine: o forță a Destinului care oferă panta- sau înclinația care va conduce spre scopul- și țelul urmărit și dorit.

Un adevăr demult știut (dar, din păcate uitat, sau neglijat în zilele noastre): fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există acțiune- sau efect la distanță !!

Puteti simții -și prelua- efectiv, de la orice distanță, Energia Vitală & Forța Vitală, dacă parcurgeti și efectuati Testul nostru -simplu și (deocamdată) gratuit- pt transferul la -orice!- distanță, și pt percepția -conștienta- a Energiei Vitale & Forței Vitale !

RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala | Energizare, optimalizare si purificare apa potabila cu RAD 5Energia Vitală & Forța Vitală urmeza gândul, și poate fi direcționată și transferată cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță și fără pierderi.
Transferul structural caracteristic Energiei Vitale & Fortei Vitale este de asemenea motivul pentru care Forța Vitală & Energia Vitală poate fi directionata și dirijata mental.
Deci, gândurile noaste pot fi dirijate, au putere creatoare, se pot manifesta și materializa. (!)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend :: Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala de Putere | Energizare, optimalizare si purificare apa potabila, și încărcare cu diferite Trend-uri urmărite și dorite, cu RAD 5 / ATG 5 + Legatura structurală RAOPTC cu disc de transfer unic

exclamareEchipamentele noastre de Energie Vitală & Forta Vitala -în timpul funcționării lor- generează- și emit -încontinuu și în permanență- această Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, care -apoi- poate fi preluată, și poate fi folosită -practic- în fiecare activitate dorită -indiferent dacă ea este una mentală sau fizică !!
Utilizați-o și folosiți-o acum și Dvs. în- și pt avantajul și succesul Dvs., și a celor dragi!


Sursă și bibliografie:
* Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) | EnergieVitala: www.energievitala.ro


CHI
: Energia Vitală & Forţa Vitală

CHI este Energia Vitală & Forţa Vitală Universală
care este esențială-, și care joacă un rol principal în practica Feng Shui


Sincer, dorim ca să nu vă plictisim cu multe definitii și cu diverse teorii -de multe ori întortochiate, confuze și contradictorii- ale Feng Shui-ului traditional, încercam doar ca sa va oferim cateva informatii esentiale pentru o mai buna intelegere, pentru a vedea și a va demonstra inflexibilitatea, rigiditatea și -de multe ori- ineficienta Feng Shui-ului traditional, (daca ati vazut- și citit exemplul de pe pagina anterioara, atunci stiti precis despre ce vorbim), și totodata sa va oferim și o solutie viabila-, practica- și foarte eficienta; adica Feng Shui Dinamic™.

Veti observa deci, diferenta enorma dintre Feng Shui-ul clasic și traditional - o "arta și o stiinta" care deja pare perisabila, depasita și invechita, in lumina aceastei noi tehnologii, care este elegantă, foarte eficientă și net superioara celui traditional; cea a Feng Shui Dinamic™.

Va prezentam totusi și cateva informatii și propozitii preluate din Feng Shui traditional (clasic), despre Feng Shui și metodica lui -spre o mai buna intelegere a celor descrise aici-.
Cu unele supozitii putem fi de acord, dar altele nu isi mai au justificarea, deci cititi-le ca atare, cu o retinere sanatoasa.

yinyang chi Feng Shui Dinamic Filosofia orientala Feng Shui ofera sfaturi și remedii pentru a crea un spatiu armonios din punct de vedere energetic, și are ca principiu de baza curgerea și echilibrarea fluxului energiei CHI(se pronunta "cí") prin crearea unui echilibru intre formele de energie Yin și Yang, precum și combinarea armonioasa in acelasi cadru a celor cinci elemente (cu 5 energii diferite): lemnul, focul, pamantul, apa și metalul.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Ce este (sau ce vrea să fie?) Feng Shui -traditional-?

Feng Shui este o tehnica chinezeasca straveche, care are la baza echilibrarea energiei CHI, și este disciplina cu ajutorul careia putem beneficia de avantajele aduse de spatiul in care locuim- sau lucram, și de a reduce efectele daunatoare ale energiilor mai putin pozitive- sau negative.

Termenul "Feng Shui", care se traduce literal "vant apa" - adica cele doua elemente care pot influenta curgerea energiei CHI in spatiu -, reprezinta in mod figurativ "arta și stiinta" (sic!) de a trai in armonie cu mediul inconjurator și este un ansamblu de principii de geomantie (ohooo...!), care afirma ca formele- si mediul ambiant pot influenta principiul CHI, adica principiul energetic.

Feng Shui traditional -si/sau clasic- este stiinta care ne invata sa traim in armonie cu mediul, și reprezinta arta chinezeasca de pozitionare a obiectelor in cladiri, locuinte si alte locuri, bazata pe credinta in efectele pozitive și negative ale elementelor Yin / Yang și Chi (Forta Vitala și Energia Vitala inerenta) prezenta in tot mediul și in toate lucrurile din jurul nostru, inconjurandu-ne tot timpul.
(Haideti sa traducem: deci, daca puneti o o statueta care reprezinta o ratusca sau o pereche de delfini, atunci nu numai ca veti fi mai sanatosi, ci si viata Dvs. amoroasa va fi mult mai buna și placuta. Ahhh...).
Feng Shui traditional și clasic ne sfatuieste cum sa ne aranjam spatiul in care traim, in asa fel incat sa activam energiile favorabile.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

În linii mari...

Scopul Feng Shui

Ying-Yang yinyang chi Feng Shui Dinamiceste de a echilibra și armoniza CHI-ul (Energia Vitală & Forţa Vitală Universala) din locuinta Dvs., și de la serviciu, pentru a crea posibilitati sporite de a obtine o sanatate buna, prosperitate și relatii armonioase.

Rolul practicii Feng Shui

este de a determina, controla și transfera energia CHI, pentru a ne oferi o viata mai buna, precum și realizarea armoniei locurilor în care oamenii traiesc, prin analiza campurilor energhetice și a fluxurilor de energie din mediul înconjurator (Chi / Qi), in vederea obtinerii armoniei, confortului și echilibrului, mai intai in mediul in care traieste o persoana, și dupa aceea -si- in viata lui.

Aplicând principiile Feng Shui

de a realiza curgerea fluxului de energie creativa și benefica CHI, se pot corecta dezechilibrele care ne inconjoara, sanatatea se pastreaza si/sau se imbunatateste, putem avea relatii armonioase cu toti cei din jurul nostru, noroc și prosperitate, se poate obtine o viata mai armonioasa, o gandire mai clara, posibilitati de avansare in plan material, spiritual și mental.
Fluxul corect al CHI-ului este important in orice situatie.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală


Feng Shui Dinamic
& Feng Shui Plus+

-prin ajutorul tehnologiei moderne a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala®- genereaza- si creaza -la alegere!- aceste energii creative Feng Shui modulate- și modelate (alese- și dorite de noi), și le transmite și le transferă exact acolo unde se doreste, facand ca oricare spatiu sau oricare parte dintr-o locatie, sa fie pe de plin accesibila din punct de vedere energetic, cu acel flux de energie CHI pe care noi il dorim, indiferent daca in viziunea Feng Shui traditional- sau clasic, acest lucru ar parea imposibil, și fără a fi nevoit ca sa redecorati, sau sa remobilati locuinta, apartamentul sau biroul Dvs.!  ;-)

Citind și studiind exemplele prezentate de pe pagina Feng Shui Dinamic veti intelege mai bine despre ce este vorba...

Dar, ce este acest CHI care joaca rolul cel mai important in Feng Shui ?
( căci, fără energia CHI nu există nici Feng Shui ! )  !

In filosofia orientala, energia CHI / Qi constituie partea cea mai importanta a acestor filosofii, fiind însăși principiul de bază.
Ea admite ca exista o energie- și forta vitala universala, care se misca și se deplaseaza avand anumite trasee stabilite.
Este recunoscuta de foarte multe culturi, și poarta denumiri diferite de la tara la tara.
In China poarta denumirea de Chi / Qi, in Japonia Kí / Khí, iar in India: Prana.

Deci, ce este
CHI / QI ?

Teoria Chi / Qi-ului este una dintre cele mai importante principii ale Feng Shui.
"Chi" este un cuvant vechi chinezesc care nu se poate traduce in nici o alta limba, avand mai multe semnificatii: "energie vitala universala", "forta vitala cosmica", "suflu cosmic" sau "respiratia vietii", precum si "aer -ether- vital".
"Chi" sau "Qi" poate fi tradus ca și înseamnând respiraţie, vitalitate, energie vitală, forţă vitală.

Chi este o forma complexa de energie, considerata a fi energia universala care mentine totul in viata, o forta invizibila ce ne inconjoara in permanenta și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, fericirea si bunastarea.
Întrepătrunde toate lucrurile și toate ființele din lume.

CHI reprezinta energia invizibila care animeaza toate fiintele.
Fluxul de CHI este continuu: prin anumite cai (sau meridiane) ale corpului nostru (practicile acupuncturii si medicinei asiatice se bazeaza pe aceste cai), in casa noastra, pe intregul pamant, cer, atmosfera și cosmos.

CHI reprezinta deci energia, este principiul esential in Feng Shui.
(Chinezii afirma, ca, Chi-ul binefacator aduce noroc și exista pretutindeni in Univers).

CHI este esenta și suflul vietii, care trece prin toate formele și le da viata.
Aceasta Energie Universala CHI este considerata ca element de baza și sursa a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, și nu poate exista viata.

Toata materia vie sau neînsufletita este compusa și -între-patrunsa de aceasta forță- și EnergieVitală Universala.
Ca și undele electromagnetice tot asa și Energia Vitală și Forta Vitala CHI, ne înconjoara- si întrepatrunde.
Putem afirma deci, ca traim într-un ocean de energii -invizibile- formata atât din undele electromagnetice, cât și din Forta- și Energie Vitala CHI.
Practic, nu exista scapare de influenta lui CHI.  :-)

CHI sau Qi, adică

Energia Vitală & Forța Vitală

.     meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecționare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forță psihică, care se manifestă și este folosită - fără excepție! - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanță), în 'magie' și în practicile magice-, ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

Așa cum energia electromagnetică este purtătoare de informații pt diferitele unde- și spectre electromagnetice (unde radio, undele infraroșii, raze x, etc.) cu frecvențele lor specifice (unde lumina vizibilă este doar un segment infim din spectrul electromagnetic), tot așa, energia vitală este mediul purtător și suportul transferelor energetice subtile.

De exemplu, între două telefoane mobile puntea de legătură și conexiunea pt trecerea- și transferul informațiilor este dată- și asigurată de către undele electromagnetice.
Dacă această energie electromagnetică nu ar exista, nici telefonia mobilă nu ar fi posibilă (și nu am putea -desigur- asculta radioul sau urmări emisiunile la televizor).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru că Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.

Pentru mai multe informații, și pentru a înțelege transferul la distanță, vezi pagina 'Teoria legăturilor structurale'!

RAD 5: Echipament de Energie- și Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uriPreluînd-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea una fizică sau spirituală / psihică / mentală- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative -față de alții-, și pt a fi atinse țelurile Dvs. -mai repede, mai ușor și mai elegant- tot ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic -Psionic & Psihotronic- de Putere, cu 5 buc. de Generatoare Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone din Super Orgonita  |  Programare TREND-uri & Manifestare conștientă  »»  .   

CHI (sau altfel; Qi) este Forta Vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor.
CHI poate fi definit drept un câmp energetic informational care leaga toate fiintele între ele si cu mediul inconjurator, este o forta holistica ce influenteaza și guverneaza în mare masura sanatatea, prosperitatea și fericirea.

CHI este simbolul vietii.
Daca viata are un simbol, atunci acesta este 'chi'.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Feng Shui Dinamic™

vă poate învăța cum să controlati- și să utilizați aceasta Energie Vitală & Forță Vitală Universală CHI pentru a o folosi în favoarea Dvs. precum și în ajutorul-, favoarea- și avantajul celor dragi și apropiati Dvs.(!), fără însă a aplica diferite teorii întortocheate, sau fără a fi nevoit să rearanjați sau să redecorați apartamentul sau căminul Dvs.!
Simplu și extrem de eficient !

Puteți simții ți prelua acum -constient- Energia Vitală & Forta Vitala CHI daca efectuati 'Testul' gratuit pentru perceptia acestei energii benefice. »»

Feng Shui Dinamic

Proprietățile Energiei CHI

CHI - sau Qi- este în continua miscare și deci în continua transformare, atât pe Pamânt, cât și în întregul Univers.

Însasi întregul Univers este o masa enorma de energie permanent pulsatorie. în lumea noastră totul pulsează.

Conform lui Guo Pu: "CHI / Qi (energia- și forta vitala) circula odata cu vantul (feng) și este disipata, dar este retinuta cand intalneste apa (shui)".

Totul se află sub influența acestei energii fine.

După cum spunea autorul "Taofizicii", Fritjof Capra:
. energie vitală & forța vieții "Precum câmpul cuantic, chi este conceput ca o formă a materiei lipsită de substanță, și neperceptibilă, care este prezentă în spațiu, și care se poate condensa în obiecte solide.
Câmpul energetic, sau chi (qi-ul), este nu numai esența tuturor obiectelor materiale, ci și vehiculul care transportă interacțiunile dintre acestea, sub formă de unde."
Fritjof Capra .

Energia Vitală și Forța Vitală CHI întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate si neînsufletite, legând toate între ele.

Mai multe informații puteți citi pe paginile: 'Proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale' și 'Caracteristicile Energiei Vitale & Fortei Vitale' »»

Energia "bună" (pozitivă) și energia "rea" (negativă)

Tinem s-o spunem clar și raspicat: energia este de un singur fel; neutră.
Folosirea ei însă poate fi categorizata ca și "buna", "rea", "pozitiva" sau "negativa".

Totusi, într-o încercare de a clasifica energia în Feng Shui se spune ca exista doua tipuri de energii CHI:
energia pozitiva este denumita "sheng chi", în timp ce cea negativa este "sha chi".
"Sheng" se traduce prin "vital" sau "viata", "sha" înseamna "rau" sau "distrugator".

Tot acest tip de energie negativa a fost denumita de catre dr. Wilhelm Reich "DOR", venind din prescurtarea lui "Deadly ORgone" [ energia orgoniica mortala ]
Pt mai multe informatii, vezi paginile aferente despre Dr. Wilhelm Reich, energia orgonica și DOR-ul negativ.

Uneori putem simti aceste doua tipuri de energie, iar alteori le putem ignora întru totul.
Cu totii avem abilitatea de a simti energia (CHI-ul).
Cand intram undeva, reactionam la energia care ne inconjoara.
Chi-ul pozitiv ne face sa ne simtim bine, dar Chi-ul negativ, din contra, ne doboara la pamant. Obiectele frumoase sunt considerate "sheng chi".

Energia CHIEnergia Vitală și Forta Vitala Universala a vietii; este degajata continuu in natura, și dorim sa o atragem pe cea pozitiva, cu ajutorul Feng-Shui (cel traditional și clasic).
Feng Shui – vant și apa: arta de a trai in armonie cu natura; daca reusiti sa aduceti echilibrul intre ele, veti avea o viata fericita și abundenta.

Daca v-ati propus sa incepeti o noua viata (mai buna, mai prospera), atrageti cat mai multa energie CHI spre- și in Dvs. facand- și realizand acest lucru, usor-, elegant-, si eficient cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală® CHI & QI Feng Shui Dinamice™ !!

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Principiul celor cinci elemente

Totul este energie, nimic nu se pierde, totul se transforma.
In "arta si stiinta"(?!) Feng Shui traditional se lucreaza cu 5 elemente, adica 5 energii diferite.

Ele sunt- și reprezinta universul in care traim: apa, lemn, foc, pamant, metal. Acestea sunt in interdependenta unele de altele.

Cele cinci elemente – focul, pamantul, metalul, apa, lemnul – reprezinta caracteristici ale energiei CHI, care se schimba in timp.
Pt alte caracteristici principale vezi pagina aferenta.

Sunt elemente fizice pe care le regasim in natura și reprezinta moduri diferite de manifestare a energiei CHI.

Vechii chinezi credeau ca interactiunea dintre elemente a dat nastere la toate cele ce exista in cer, pe pamant și in plan uman.

Principiul celor 5 elemente(5 energii diferite) reprezinta un al doilea mare principiu de lucru cu CHI-ul / Qi-ul (energia) pe care l-au înteles maestrii taoisti.
Acest principiu ne dezvaluie modul de transformare a CHI / Qi-ului (a energiei) trecând prin fazele Yin și Yang.

In studiul lor, taoistii au observat ca CHI-ul trece prin 5 forme de manifestare si anume; contractarea(condensarea), conservarea, generarea, radierea și stabilizarea, dupa care ciclul se reia.

Feng Shui DinamicCele cinci elemente se afla intr-o continua interconexiune și formeaza doua cicluri: unul este productiv, iar celalalt este distructiv.
In ciclul productiv, Focul produce Pamantul, Pamantul produce Metalul, Metalul produce Apa, Apa produce Lemnul, iar Lemnul produce Focul.
In ciclul distructiv, Lemnul distruge Pamantul, Pamantul distruge Apa, Apa distruge Focul, Focul distruge Metalul, iar Metalul distruge Lemnul.

O alta teorie (caci sunt cateva in Feng Shui-ul traditional, și nu toate concordeaza intre ele, existand prea multe contradictii pregnante!) spune ca aceaste legaturi se prezinta in 3 feluri (cicluri): sub forma de creatie (apa naste, hraneste lemnul), de control (pamantul controleaza focul) și de distrugere (metalul distruge lemnul).
Un element se epuizeaza pentru a naste altul, o energie distruge o alta energie pentru a se hrani.   

Chinezii -antici- au studiat cu atentie schimbarile energiei CHI care trece prin fazele Yin si Yang, precum și prin transformarile corelate cu cele cinci elemente.
Analizarea in profunzime a acestor modificari care sunt mereu in relatie unele cu altele i-a condus pe intelepti la crearea unui model simetric care reprezenta toate situatiile posibile de gasit in natura- și in relatiile umane, denumit cele opt trigrame - Bagua.

Bagua - Pa Qua Feng Shui DinamicBagua (in alta transcriere fonetica Ba Qua, sau Pa-Kua) trebuie intelese deci, ca fiind simboluri care reprezinta fazele de tranzitie ale tuturor situatiilor din univers.
Ele sunt reprezentate printr-un octogon in jurul caruia sunt aranjate cele opt trigrame, urmand o ordine specifica.

Bagua – simbol octogonal, intalnit la intrarea in casele chinezesti simbolizand protectia; in mijloc are simbolul Yin și Yang și in jurul lui sunt asezate cele opt trigrame
Trigrame – exista opt posibile combinatii de linii intregi (Yang – masculin) și linii intrerupte (Yin - feminin) care pot fi formate.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Cele opt trigrame

Bagua - un alt principiu de bază al Feng Shui-ului tradițional

Cele opt trigrame sunt unitati fundamentale care stau la baza celor 64 de hexagrame din Yijing / I-Ching (Cartea schimbarilor).

Fiecare trigrama exprima moduri diferite in care energia se misca și se transforma.
Ele au fost folosite foarte mult, nu numai in Feng Shui, ci și in alte discipline din cultura chineza, cum ar fi: filosofia, astrologia, medicina traditionala, numerologia, artele martiale, matematica.

Patrunderea sensurilor trigramelor este importanta pentru a ajunge la o intelegere a modurilor in care schimbarile au loc in natura- și in fiecare dintre noi.
Fiecare incapere este impartita in 9 zone de influenta (harta Ba-Gua sau Pa-Kua) - conform principiilor Feng Shui.
Activarea unei astfel de zone cu unul din cele 5 elemente specifice amplifica planurile vietii corespondente acestei zone.

Pentru a descoperi cum sa folosim aceste obiecte in mod practic, trebuie sa consultam- și sa urmam indrumarile pe care ni le ofera harta Bagua.
Aceasta harta de forma octogonala – Baqua reprezinta cifra 8 in limba chineza – permite oricui sa evalueze fiecare spatiu locuibil in functie de principiile Feng Shui traditional.

Conform acesteia, o cladire ar trebui sa fie impartita in mai multe zone sau camere, deoarece acestea corespund tuturor aspectelor vietii noastre mentionate in vechea arta chinezeasca.
Sunt 9 aspecte ale vietii unui individ, iar fiecare zona a unei case trebuie sa fie aranjata in mod corespunzator și armonios pentru ca fluxul de energie vitala sa ne influenteze in mod benefic viata.

Aspectele vietii simbolizate in Bagua / Ba-qua / Pa-Kua sunt:

Prosperitatea, Faima și Reputatia, Relatiile interumane și Dragostea, Familia și Sanatatea, Creativitatea și copiii, Aptitudinile și Cunoasterea, Oamenii care ofera ajutor și Calatoriile și Cariera.
Fiecare dintre acestea are anumite caracteristici și detalii specifice.

Direcții și zone de influență în Feng Shui tradițional

Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD - KAN: "Relatii umane și cariera" (cariera, vointa, sexul, puterea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD - LI: "Renume, faima, celebritate" (faima, recunoasterea, succesul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic EST - CEN: "Sanatate și familie" (familia, prietenii de familie, sanatatea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic VEST - TUI: "Creativitatea și copilul" (copiii, creativitatea, planurile de viitor)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-EST - KEN: "Autodezvoltare și stiinta" (educatia, cunoasterea, studiul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-VEST - CIEN: "Oameni ajutatori și calatoria" (relatiile, protectorii, colaborarile)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-EST - HSUN: "Succes și bogatia" (banii, prosperitatea, finantele)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-VEST - KUN: "Dragoste și casnicie" (dragostea, prietenia, armonia)

Feng Shui DinamicFeng Shui Dinamic

Zona KEN a 'Aptitudinilor și Cunoasterii' trebuie sa aiba tonurile de albastru și verde predominante și este necesar ca in aceasta zona sa se afle situate cat mai multe carti, pentru a influenta gandirea și reflectia. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-est a casei.

Zona KAN a 'Carierei' foloseste de obicei culoarea neagra, fantani arteziene in miniatura, forme nedefinite și oglinzi pentru a atrage fluxul de Chi. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord a casei.

Zona CHIEN a 'Persoanelor care ofera ajutor și suport, și Calatoriilor' foloseste de obicei tonuri de gri și obiecte ce apartin ghidarii spirituale, ajutorului interuman si calatoriilor. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-vest a casei.

Zona CEN  a 'Familiei și a Sanatatii' foloseste in principal verdele și lucruri animate precum: plante, animale, flori, cristale ce reflecta razele soarelui si obiecte din lemn. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de est a casei.

Centrul simbolizeaza Pamantul și Prosperitatea și trebuie sa fie galben. Aceasta reprezinta o zona linistita, de meditatie și relaxare.

Zona TUI a 'Copiilor și a Creativitatii' este legata de tonuri de alb și aici trebuie asezate obiectele care influenteaza și stimuleaza ideile și actiunile creative, in special obiecte din metal. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de vest a casei.

Zona HSUN de 'Belsug și bogatie' este de obicei purpurie și foloseste clopotei si obiecte statuare. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-est a casei.

Zona LI a 'Reputatiei și Faimei' foloseste culoarea rosie, diverse arome si lumanari parfumate. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud a casei.

Zona KUN a 'Relatiilor interumane și a Dragostei' are ca tonuri predominante pe cele de roz. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-vest a casei.

Deasemenea, trebuie sa avem in vedere faptul ca fluxul de energie CHI trebuie sa se deplaseze in traiectorie circulara in caminul nostru. Locurile sha (care ingreuneaza, retin sau elimina energia vitala) trebuie sa fie evitate sau reamenajate...


Invatati (va recomanda Feng Shui-ul traditional) sa va amenajati fiecare parte a casei in functie de harta Baqua din Feng Shui, astfel incat sa va favorizeze fiecare aspect al vietii. (sic).
Hmmmmm...
Fluxul CHI / Qi a Energiei Vitale trebuie sa fie stimulat in permanenta prin pozitionarea corecta a obiectelor in casa și biroul dumneavoastra și in alte cladiri.
De asemenea, energia negativa trebuie sa fie indepartata din spatiul locuit. Energia negativa apare atunci cand principiile de baza ale design-ului interior și regulile de bun simt ale habitarii unui spatiu sunt incalcate.


O întrebare simpla:
Nu vi se pare un pic prea intortocheat și -prea mult- complicat ?
Nu vi se pare că este mult prea răspicat și excesiv de explicat?

Tocmai, -și- de accea;
Nu va lasati pacaliti de "expertii și maestriii", la fel și de "consultantii" Feng Shui traditionali, care prin redecorarea, reamenajarea -sau recostruirea- spatiului locativ (casa- sau apartamentul Dvs.) sau de munca (biroul in care lucrati), sau prin vânzarea diferitelor obiecte și simboluri Feng Shui -câte mai multe cu putinta!- vor sa va "ajute" in vederea obtinerii unor rezultate positive, avantajoase și imediate.
Prin acest lucru, sau prin agatarea unor diferite simboluri si accesorii traditionale Feng Shui, nu veti dobandii usor aceste aspiratii.


In schimb, cu ajutorul noii tehnologii ale Feng Shui Dinamic™, prin utilizarea efectiva a fluxurilor de energii creative și benefice CHI veti avea sansa reala de a obtine rezultate positive permanente.

Ei, va apucati sa va redecorati și reamenajati toata casa, sau mai bine alegeti un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală® Feng Shui Dinamic?  ;-)

Bagua | Feng Shui Dinamic
Harta Bagua / Pa-Qua din 'Pachetul Feng Shui Dinamic'™ & 'Feng Shui Plus+'™
Copyright© K H Welz

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală


Tehnologia Forței Vitale și Feng Shui Dinamic


Aceasta noua și uimitoare tehnologie -cea a Energiei- și Fortei Vitale- deschide noi orizonturi, și noi posibilitati și oportunitati -si- în Feng Shui.
Tocmai de aceia, Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Feng Shui Dinamic™ sunt indispensabile din orice locuinta- și birou!
Sa le folosim, și sa le utilizam pentru avantajul- și beneficiul nostru, precum și a celor dragi noua!


Pt inceput comandati un kit Feng Shui Dinamic™ mai mic (Ju 99 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui), sau daca doriti rezultate- și succese mai repede, mai eficiente și schimbari pozitive permanente, comandati un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Feng Shui Dinamic mai puternic și mai eficace, de exemplu un LPOG 2400 DL + TC 99 + Program Feng Shui Dinamic Plus+, sau -și mai bine- un kit care constă dintr-un RAD 2400 + PBT 2400 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui Dinamic Plus / Program Manifestare (Manifestation Program)  !!

Feng Shui Dinamic :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99 așezat pe harta Bagua pt energizarea și întărirea zonei energetice LI: 'Renume, faimă, celebritate' (faimă, recunoaștere, succes).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

:: Titlul acestei pagini: Energie Vitală Chi ::
 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Energie Vitală Chi | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2018 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
Referer: | Titlul acestei pagini: Energie Vitală Chi  
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~
[ www.eurochi.ro / Energie Vitală Chi | Contact / Email / Mesaj | Hartă site | www.eurochi.ro/Energia-Vitala---Forta-Vietii---Chi--Energie-Vitala-Chi | #7092 / 107.22.2.109 | dothol-ro | Euro Chi ]