www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale & PsihoTrainere | Meditație & Relaxare & re-Vitalizare | Învățare rapidă | Dezvoltarea personalității ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale & PsihoTrainere | Meditație & Relaxare & re-Vitalizare | Învățare rapidă | Dezvoltarea personalității ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala) Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universala
(Generatoare Chi & Prana & Orgone)

-printre altele-
pt meditație, relaxare și re-vitalizare, învățare rapidă, eliminarea stressului, etc., etc.


Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală,
in doar cateva minute, puteti atinge-, si va puteti transpune in starea mentala dorita.
Veti putea mentine mai mult timp- si mult mai usor aceasta stare, in plus, veti putea prelua Energia Vitală & Forța Vitală generata- si emanata din Echipamentul Dvs., -desigur- corespunzator modulata(!), cu ajutorul unor 'legaturi structurale' adecvate, chiar daca va aflati la sute de metrii, sau mii de kilometrii departare de Echipamentul Dvs.!
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi O caracteristicã și proprietate -esentialã- a Energiei Vitale & Forței Vitale generate- si emanate din Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala; cea de oscilatie- si pulsare, (adica; variatia ei in timp), deschide -si implica- perspectiva unei utilizari fascinante a acestei energii mistice, respectiv ale Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitalã, ca si cele mai noi, si cele mai performante Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e.

Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chiavand -in toate- Generatoare interne -dinamice- de Energie Vitală & Fortã Vitalã încorporate!, care pot fi setate sa pulseze pe Frecvente Joase- si Ultra Joase (ELF - Extremely Low Frequency), sunt dispozitive complexe care dezvoltã-, genereazã- si emit -incontinuu, si neincetat- Energie Vitală & Fortã Vitalã Universalã (Chi, Khi, Prana, Mana, Od, Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  LPOG 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forțã Vitalã de tip Echipament Mental & PsihoTrainer, energizand o cana cu apa, incarcand-ul cu Energie Vitală si Forta Vitala benefica si pozitiva, setata pe frecventa de 7,83 Hz (Rezonanta Schumann)

JU 1000: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala ChiCampul- si fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală care este generata- si emanatã de- si din Echipamente (datorita Generatoarelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã inglobate si integrate) este deasemenea pulsatorie, si poate fi setată, și poate fi adecvat modulata(!), astfel incat să pulseze- si să oscileze pe frecvente joase- si ultrajoase specifice, beneficiind totodata de toate avantajele oferite ale acestor pulsatii, care pot induce nivelele de constienta- si starile mentale adecvate si dorite (de exemplu; meditatie, relaxare, eliberare de stress, invatare rapida, marirea memoriei, regenerare, -re-vitalizare, etc., etc.).

A fost deja bine stabilit faptul cã, fiecare gând, stare, sentiment sau senzatie, nivel de constientã si nivel de constientizare, are ca si corespondent un model de undã cerebralã, sau o frecventã specificã.

Pe de altã parte, dacã se doreste a determina ce nivel de constientã, sau nivel de constientizare se doreste a fi traitã- si experimentatã, acest lucru se poate face prin controlul undelor cerebrale.
Prin dirijarea (si -implicit- controlul) undelor cerebrale se pot accesa nivelele de constientizare dorite(!).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Creierul uman
produce in permanenta mici impulsuri electrice, numite
 
 

unde cerebrale,

 
Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e :: meditație, relaxare și re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, yogacare se pot masura dupa amplitudine si frecventa.
Deoarece efectele electrice -foarte mici, dar totusi- mãsurabile ale undelor cerebrale (datorata activitattilor sinaptice ale neuronilor) sunt -implicit- rezultatul impulsurilor de Energie Vitală & Forță Vitală, respectiv a pulsatiilor Energiei- și forței Vitale -variatii de energie chi- în creier(!), este mult mai logic-, mai practic- si -desigur- mai util sã se dirijeze si sã se transmitã Energia Vitală si Forta Vitalã pulsatorie direct spre- si catre creier, mai degrabã decât prin intermediul perceptiilor senzoriale (audio / vizuale, adica a ochilor si urechilor), prin flash-uri de luminã, sunete si/sau mini-socuri electrice, adica, fara a utiliza impulsurile -indirecte- de sunet- si lumina (ca in cazul Echipamentelor Mentale traditionale, adica; cele vechi / deja invechite și depasite). 

Performer 2400 HD energizand suplimente alimentare | chi generator performer with supplementsA fost stiintific demonstrat si faptul cã, creierul îsi adapteazã modelul sãu de unde cerebrale mult mai prompt, mai repede, mai eficient si mai bine, atunci când este stimulat de cãtre pulsul însusi al vietii, adicã cel a Energiei- și Forței Vitale Universale (Energia Chi, Kí, Prana, Od, Orgone, Vril, Emanatie-X, Bio-Energie, etc.), ceea ce el creazã de fapt! (decât prin intermediul senzorilor audio-vizuali si prin intermediul flash-urilor luminoase, a frecventelor sonore sau a mini-electrosocurilor).

yogaTransmitând variatiile Energiei- și Forței Vitale direct catre creier, Echipamentul de Energie Vitalã acționează- si stimuleazã direct functiile vitale ale creierului !

Oricine -orice persoana, care- se afla in raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã -care genereaza si emite Energie Vitală & Forță Vitală modulata in frecventa cu o frecventa joasa- sau ultrajoasa-, creierul persoanei respective se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente Mentale tradiționale (adică; cele deja învechite și demodate)

mind machine - mathew (flickr.com)Echipamentele Mentale traditionale (cele de tip lumina / sunet) incearcau sa stimuleze creierul prin intercalarea perceptiilor senzoriale (văz și auz), cu ajutorul flash-urilor luminoase si cu ajutorul sunetelor-, ritmurilor- și bătăilor audibile in cască.
însa!..., toate astfel de aparate traditionale (a se citi: 'invechite' si 'demodate'!) au un dezavantaj enorm: pentru a-si dezvolta eficacitatea, trebuiesc- efectiv- purtate în timpul functionãrii !!

Noile Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

exact aici fac diferenta ce conteaza, și exact acesta este domeniul în care Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitalã se impun hotãrâtor si realizeazã schimbãri considerabile oferând soluții viabile importante si convenabile! LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi

Cu ajutorul lor, puteti sã accesati, sã atingeti si -desigur- sã -si- mentineti mult mai usor anumite lungimi de unde cerebrale specifice si nivelele de constientizare corespunzãtoare, cum ar fi de exemplu: relaxare, meditatie, eliberare de stress, calm interior, autovindecare, regenerare, autoprogramare, largirea memoriei, invatare -rapida-, revigorizare,  -re-vitalizare, energizare, concentrare, cognitie, creativitate, charisma, incredere de sine, incarcare cu energii pozitive si benefice, etc., etc.

Avantajul cel mai frapant si mai semnificativ -fata de tehnologia deja invechita a dispozitivelor mentale traditionale- este ca puteti proiecta- si transmite la distanta -la orice distanta!- Energie Vitală & Forță Vitală corespunzator modulata(!) in domeniul frecventelor joase- si ultrajoase, repectiv in domeniul undelor cerebrale corespunzatoare- si aferente!

Rezulta, deci, ca Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi considerate -a priori- Echipamente Mentale(!).
Si nu doar oarecare, ci, ca si cele mai puternice- si mai performante!

Daca stabiliti o legãturã structuralã adecvatã cu Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala, sau pur si simplu sã purtati cu Dvs. "Discul de Transfer" al lui TC 99 sau -și mai bine!- a amplificatorului / boosterului de Energie Vitala cu disc de transfer -PBT 2400-, care încape -neobservabil si discret- în buzunarul, sau in geanta Dvs., puteti sã vã relaxati, sã meditati, sã învãtati, sã dati teste sau sa scrieti examene, sã conduceti o afacere profitabilã, sã luati decizii importante bune, sã fiti creativi în ceea ce faceti, sã concurati și sã participati la întreceri sau competitii sportive, sau -pur si simplu- sã vă efectuati activitãtile Dvs. zilnice și cotidiene, fără a fi nevoit însă ca să fiți in imediata apropiere a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală (sau de a purta diferite accesorii stranii si ridicole).

Și puteți face asta oriunde și oricând doriți, neavând importantã dacã Dvs. sunteti chiar lângã-, sau în fata Echipamentului Dvs., dacã vã aflati "doar" la câteva blocuri distantã sau chiar pe meridianul opus al globului!!

în acest fel se manifestã  
 

superioritatea Echipamentelor de Energie Vitală & Forțã Vitalã,

fata de -toate- celelalte- produse similare, garantându-vã totodatã si superioritatea tehnologicã în toate operatiunile utilizate.

ju99tc99          Echipamente Mentale si PsihoTrainer-e :: Echipamentul de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL si Programul Radionic de Manifestare
Echipamente Mentale si PsihoTrainer-e:
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99 + Cuplu disc de transfer TC 99, si
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală LPOG 2400 DL și Programul Radionic de Manifestare

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Low Frequencies & Chi Mind Machines.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala de tipul

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala ChiUna dintre caracteristicile si proprietatile principale ale Energiei- si Fortei Vitale, generate- si emanate din Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala, este caracteristica ei pulsatorie.
Campul- si fluxul de Energie Vitală & Fortã Vitalã este oscilatorie-, si vibreaza incontinuu si neincetat.

Aceastã caracteristicã și proprietate -esențialã- a  
 

Energiei- și Forței Vitale

cea de oscilatie- și pulsare, -adică; variația ei în timp-, deschide -și implică- perspectiva unei utilizări fascinante a acestei energii, respectiv ale
 

Echipamentelor de Energie Vitalã,

 
ca și cele mai noi și mai performante Echipamente Mentale & PsihoTrainere.

Campul- si fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală care este generata- si emanatã de- si din Echipamente JU 1000: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi(datorita Generatorului- sau a Generatoarelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã inglobate) este deasemenea pulsatorie, si se poate seta pe frecvente joase- si ultrajoase specifice, care pot induce nivelele de constienta- si starile mentale adecvate si dorite (de exemplu; meditatie, relaxare, eliberare de stress, invatare rapida, regenerare, -re-vitalizare, etc., etc.).

A fost deja bine stabilit faptul cã, fiecare gând, stare, sentiment sau senzatie, nivel de constientã si nivel de constientizare, are ca si corespondent un model de undã cerebralã, sau o frecventã specificã.

Pe de altã parte, dacã se doreste a determina ce nivel de constientã, sau nivel de constientizare se doreste a fi traitã- si experimentatã, acest lucru se poate face prin controlul undelor cerebrale.
Prin dirijarea (si -implicit- controlul) undelor cerebrale se pot accesa nivelele de constientizare dorite(!).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Creierul uman
produce in permanenta mici impulsuri electrice, numite
 
 

unde cerebrale,

care se pot masura dupa amplitudine si frecventa.

Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e :: meditație, relaxare și re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, yoga Deoarece efectele electrice -foarte mici, dar totusi- mãsurabile ale undelor cerebrale (datorata activitattilor sinaptice ale neuronilor) sunt -implicit- rezultatul impulsurilor de Energie Vitală & Forță Vitală, respectiv a pulsatiilor Energiei- și forței Vitale -variatii de energie chi- în creier(!), este mult mai logic-, mai practic- si -desigur- mai util sã se dirijeze si sã se transmitã Energia Vitală si forța Vitalã pulsatorie direct spre- si catre creier, mai degrabã decât prin intermediul perceptiilor senzoriale (audio / vizuale, adica a ochilor si urechilor), prin flash-uri de luminã, sunete si/sau mini-socuri electrice, adica, fara a utiliza impulsurile -indirecte- de sunet- si lumina (ca in cazul Echipamentelor Mentale traditionale, adica; cele vechi / deja invechite și depasite).

A fost stiintific demonstrat si faptul cã, creierul îsi adapteazã modelul sãu de unde cerebrale mult mai prompt, mai repede, mai eficient si mai bine, atunci când este stimulat de cãtre pulsul însusi al vietii, adicã cel aPerformer 2400 HD energizand suplimente alimentare | chi generator performer with supplements Energiei Vitale & Forței Vitale Universale (Energia Chi, Kí, Prana, Od, Orgone, Vril, Emanatie-X, Bio-Energie, etc.), ceea ce el creazã de fapt! (decât prin intermediul senzorilor audio-vizuali si prin intermediul flash-urilor luminoase, a frecventelor sonore sau a mini-electrosocurilor).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã tip 'Echipament Mental & PsihoTrainer' Performer 2400 HD energizand suplimente alimentare si un măr cu ajutorul 'legaturii structurale' a amplificatorului (buster-ului) de Energie Vitală & Forță Vitalã PBT 2400 HD

yogaTransmitând variatiile Energiei Vitale & Forței Vitale direct catre creier, Echipamentul de Energie Vitalã acționează- si stimuleazã direct functiile vitale ale creierului !

Oricine -orice persoana, care- se afla in raza câmpului de actiune a  
 

Echipamentelor de Energie Vitală & Forțã Vitalã

-care funcționează, deci; genereaza si emite Energie Vitală & Forță Vitalã modulata in frecventa cu o frecventa joasa- sau ultrajoasa-, creierul persoanei respective se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Pt a aprecia la justa valoare caracteristicile speciale ale noilor Echipamente Mentale de Energie Vitală & Forta Vitala cu optiunea de setare a frecventelor joase- si ultrajoase) este bine sa stiti despre- si sa cunoasteti
 

Tehnologia Frecvențelor Joase- și Ultrajoase,

precum si avantajele pe care le prezinta utilizarea lor in practica.JU 1000: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi

Este deja binecunoscuta efectul benefic ale frecventelor -numite- Alfa, Beta, Teta si Delta.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer, in timpul energizarii unui mar cu ajutorul ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare.

Acestea sunt frecvente joase- si ultra joase ce corespund undelor cerebrale mai sus amintite, toate asociate catorva caracteristici specifice (de ex. 6,3Hz pt invatare rapida, 7,83Hz pt relaxare si regenerare, etc.).

Echipamentele de Energie Vitală și Forțã Vitalã

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi(avand -in toate- Generatoare interne de Energie Vitală și Forțã Vitalã încorporate!) sunt dispozitive complexe care dezvoltã-, genereazã- si emit -incontinuu, si neincetat- Energie Vitală și Forțã Vitalã Universalã (Chi, Khi, Prana, Mana, Od, Orgone, Bio-Energie, etc.).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  LPOG 2400 HD: Echipament Mental & PsihoTrainer, energizand o cana cu apa

Energia Vitală și forța Vitalã generata- si emanata din Echipamente poate fi modulata(!), astfel incat să pulseze- si să oscileze pe frecvente joase- si ultrajoase, beneficiind totodata de toate avantajele oferite ale acestor pulsatii.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente Mentale tradiționale (adică; cele deja învechite și demodate)

înainte de inventarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitalã® disp traditional(si -desigur- a Generatoarelor de Energie Vitală & Forta Vitalã®), cele mai eficiente metode de auto- ajutorare- si dezvoltare sau bazat pe studiul si cunoasterea functiilor creierului uman, a cãrei stimulare- si activizare era obtinutã prin stimuli audio-vizuali sau mini-socuri electice.

Primele Echipamente Mentale traditionale (cele bazate pe stimuli de lumina + sunet) -in prima faza- erau utilizate si testate de NASA, si constituiau parte integranta din proiectul si antrenamentul astronautilor si cosmonautilor. Apoi, au fost preluate de piloti de testare a armatei, si doar dupa ceva mai mult de un deceniu (in jurul anilor '80), a ajuns sa fie cunoscut- si utilizat si de publicul larg.

Echipamentele Mentale traditionale (cele de tipul lumina si sunet) incearcau sa stimuleze creierul prin intercalarea perceptiilor senzoriale (vaz si auz), cu ajutorul flash-urilor luminoase si cu ajutorul ritmurilor-, batailor audibile in casca.

însa!..., toate astfel de aparate -traditionale!- au un dezavantaj enorm: pentru a-si dezvolta eficacitatea, trebuiesc- efectiv- purtate în timpul functionãrii !!

mind machine - mathew (flickr.com)Ganditi-va doar; cum ati putea ca sa apareti la un prim randez-vous (la o prima intalnire cu partenerul Dvs.), cum ati putea sa dati teste, sau cum ati putea ca sa va miscati- si sa faceti sport, purtand acele accesorii nasoale si greoaie, dar -absolut- necesare pt a va transpune in starea mentala dorita.
Nu credeti ca in loc ca sa impresionati, v-ati face de ras?

Deasemeni, chiar si cand sunteti singuri, si puteti ca sa le purtati fara jena, -de exemplu in timpul unei relaxari sau a unei meditatii- pe foarte multi, vibratiile si oscilatiile luminoase in ochelari, si bataile- si zgomotele monotone in casti, in loc sa-i relaxeze -fiindca, acesta ar fi scopul-, mai mult le deranjeaza si-i enerveaza.

Nota redactor (ASD):
La mijlocul anilor '90, am utilizat si testat personal mai multe tipuri si modele de echipamente mentale traditionale tip audio / vizual (de ex; David Paradise si David 2001 de la Comptronic (Canada), PR2X de la Mind Gear, Nova Pro de la Photosonix (SUA), etc.), fiind timp de cativa ani chiar si distribuitor autorizat ale acestor echipamente si dispozitive.
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon)Am participat si am efectuat - in strainatate- mai multe cursuri de diagnostizare- si interpretare a imaginilor mentale create in urma stimulilor vizuali si auditivi, ruland unele programe speciale, pe care apoi, le-am aplicat pacientilor in timpul si pe durata tratamentelor.
Totusi, in multe cazuri, nici utilizarea in timpul programelor de relaxare nu a adus la rezultatul dorit si scontat, multi dintre pacientii mei fiind chiar iritati de luminile palpaitore, gasind totodata si "pulsurile si bataile" aparatului enervante, si, in loc ca sa intre intr-o stare adanca de relaxare- si meditatie, multi au devenit mai stresati si mai irascibili fata de problemele pe care doreau -si trebuiau!- ca sa le rezolve relaxandu-se si meditand, unii chiar cerand -pur si simplu- intreruperea programul rulat.
Dupa cunoasterea si utilizarea echipamentelor mentale noi (Echipamentele de Energie Vitala), cateva echipamente mentale traditionale le-am daruit prietenilor si cunostintelor -care erau preocupati- si aveau orientatie catre asa ceva-, doar din pura nostalgie am pastrat un singur echipament mental traditional; David 2001.
Ciudat este faptul ca, atunci cand o data am "uitat" echipamentul mental traditional aflat in functiune si ruland un program anume chiar in apropierea unui Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala care era pornit si functiona si el, si -deoarece- am avut la mine discul de transfer (pe atunci, l-am purtat pe gat pe un lantisor mai lung, in dreptul chakrei 3, in regiunea pluxului solar), am simtit efectele respective, fiind amplificat de puterea si eficacitatea Echipamentului de Energie Vitala si a programului setat, cu trend-ul respectiv!
Saltul calitativ privind eficacitatea si rezultatele urmarite, de la echipamentele mentale tradionale la cele noi, este esentiala.
Nota redactor 2:
Cine confunda un echipament mental traditional cu un dispozitiv radionic -cum am vazut mai nou pe unele pagini web editate in limba romana- ori da dovada de o cunoastere mult insuficienta ce este dezagreabila si lasa mult de dorit, ori vrea sa induca in eroare (cu ce scop, nu stim, doar banuim) cei ce inca nu au destule cunostinte despre aceste echipamente, ori -pur si simplu- vrea sa inșele lumea bineintentionata.

In cazul utilizarii Echipamentelor Mentale traditionale, la scurt timp dupa inlaturarea acestor accesorii neconfortabile, undele cerebrale se -auto-ajusteaza la cele "normale" (de obicei, beta).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi Exact acesta este domeniul în care Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã se impun hotãrâtor si realizeazã schimbãri considerabile oferând soluții viabile importante si convenabile; exact aici noile noastre Echipamente Mentale fac diferenta - si inca una mare!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 HD: Echipamentele Mental & PsihoTrainer

Cu ajutorul lor, puteti sã accesati, sã atingeti si -desigur- sã -si- mentineti mult mai usor anumite lungimi de unde cerebrale specifice si nivelele de constientizare corespunzãtoare, cum ar fi de exemplu: relaxare, calm interior, autovindecare, regenerare, autoprogramare, -re-vitalizare, energizare, concentrare, cognitie, creativitate, charisma, incredere de sine, etc., etc.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Noile noastre PsihoTrainer-e & Echipamentele Mentale

pot fi utilizate ca cele mai moderne, eficiente si performante Echipamente Mentale pentru Meditatie si RelaxarePCHD 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi (care pot fi folosite -desigur- pentru scopuri multiple -printre altele-: relaxare, meditatie, eliberare de stress, invatare -rapida-, revigorizare, revitalizare si incarcare cu energii pozitive si benefice).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala PCHD Mantra Generator: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala impreuna cu un Chi Card

Toate Echipamentele Mentale & PsihoTrainer au inglobate- si incorporate Generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala care pot fi setate sa pulseze pe Frecvente Joase- si Ultra Joase (in engleza; ELF - Extremely Low Frequency).

Si, ceea ce este foarte important: raza lor de actine este nelimitatã si efectul lor este independent de distantã!

Avantajul cel mai frapant și mai semnificativ

-fata de tehnologia deja invechita si perimata a dispozitivelor mentale traditionale- este ca puteti proiecta- si transmite la distanta -la orice distanta!- Energie Vitală & Forta Vitala corespunzator modulata(!) in domeniul frecventelor joase- si ultrajoase, repectiv in domeniul undelor cerebrale corespunzatoare- si aferente!

In plus, nu aveti nevoie ca sa purtati accesorii stranii- si ridicole, pt a accesa anumite stari mentale (ca in cazul dispozitivelor traditionale), ci ajunge doar sa purtati cu Dvs. un mic disc de transfer -care incape neobservabil in buzunarul Dvs.- astfel va veti putea mentine in starea mentala si pe lungimea de unda cerebrala dorita, indiferent de distanta la care se afla- si functioneaza Echipamentul Dvs. Mental de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (PsihoTrainer-ul Dvs.)!!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

ECHIPAMENTE MENTALE. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala ChiEchipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Fortã Vitalã Universalã

cu Generatoarele de Energie Vitală & Fortã Vitalã inglobate / incorporate, pot fi -deci- setate ca sã dezvolte- si sã emane Energie Vitală și Forțã Vitalã care pulseazã în domeniile de Frecvente Joase- si Ultra Joase (E.L.F. = Extremely Low Frequency) a undelor cerebrale corespunzãtoare; adica, Alfa, Beta, Delta si Theta.

Deci,  
 

Energia Vitală & Forța Vitală Universală

(chi, ki, prana, mana, od, fluid magnetic, orgone/orgon, bio-energie, etc., etc.) ce Echipamentele o dezvolta-, o genereaza- si o emit -incontinuu si neincetat- este pulsatorie, si va oscila exact pe acea frecventa cu care Generatorul de Energie Vitală & Forta Vitala intern este alimentat-, actionat- si stimulat (de obicei frecvente joase- si ultrajoase), si acest camp- si flux de Energie Vitală & Forta Vitala Universala interacționează direct cu creierul, transmitand Energia Vitală & Forta Vitala -adecvat modulata!- cu frecventa respectiva, inducand acele unde cerebrale corespunzatoare (si dorite de utilizator).

Rezulta, deci, ca Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forta Vitala, pot fi considerate -a priori- Echipamente Mentale(!).
Si nu doar oarecare, ci, ca si cele mai puternice- si mai performante!

Setarea Frecventelor   »»»

Toate Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala pot fi setate ca sa pulseze pe frecvente joase- si ultrajoase, generand- si emitand astfel Energie Vitală & Forta Vitala osciland tot pe aceste frecvente, deci pot fi considerate -a priori- Echipamente Mentale de ultima generatie.

Noile noastre Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitalã fac posibile schimbãri pozitive permanente. (!)

Utilizandu-le, veti fi intotdeauna in avantaj fata de ceilalti, care -inca- nu au auzit-, si nu utilizeaza aceasta tehnologie de ultima ora !

TC 99: accesorii pt ECHIPAMENTE MENTALE. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi Datoritã Generatorului de Energie Vitalã înglobat / incorporat, puteti utiliza noul Dvs. Echipament Mental (JU 1000, LPOG 2400 DL si/sau LPOG 2400 HD) si în acele cazuri, când folosirea dispozitivelor mentale traditionale vechi (de tip luminã-sunet, sau clips-uri) ar fi imposibilã.

PBT 2400 (Booster / Amplificator EV): accesorii pt ECHIPAMENTE MENTALE. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui. Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi Trebuie doar sã stabiliti o legãturã structuralã adecvatã sau pur si simplu sã purtati cu Dvs. "Discul de Transfer" al lui TC 99 sau a amplificatorului/boosterului de Energie Vitala cu disc de transfer -PBT 2400-, care încape -neobservabil si discret- în buzunarul, sau in geanta Dvs.
Atâta tot !!
Nimeni nu va afla, si nimeni nu va stii de ajutorul Dvs. neobservabil, dar foarte puternic si eficient.
performer2400Echipamentul Dvs. Mental de Energie Vitală & Forta Vitala va face restul.

Astfel; puteti sã vã relaxati, sã meditati, sã învãtati, sã dati teste sau examene, sã conduceti o afacere profitabilã, sã luati decizii importante bune, sã fiti creativ în ceea ce faceti, sã concurati, sã participati la întreceri si competitii sportive, sau pur si simplu sã efectuati activitãtile Dvs. cotidiene.
Oricând si oriunde!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

în acest fel se manifestã superioritatea Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã, garantându-vã totodatã si superioritatea tehnologicã în toate operatiunile utilizate.

Asta înseamnã cã puteti beneficia de  
 

avantajele utilizãrii Neuro-Tehnologiei, și / sau a Programãrii Neuro-Cibernetice

(PNC, care este cea mai avansatã si eficientã metodã de autoprogramare si autodezvoltare), chiar si în timpul oricãrei întâlniri importante sau interviu, în negocieri de afaceri, în timpul cãlãtoriilor, în timpul studiului si al creatiei/creãrii, în timpul examenelor sau testelor, în timpul antrenamentelor sau competitiilor sportive, etc. fãrã a fi necesar sã purtati toate acele dispozitive stranii si greoaie pe cap!

Tot ceea ce aveti nevoie este sã purtati un disc de transfer al lui TC99, sau al boosterului PBT 2400 (vezi si pagina "Catalog") asupra Dvs., pentru a avea o legãturã structuralã directã, stabila si non-fluctuanta cu Echipamentul Dvs. de Energie Vitalã, potency booster orgonite transfercare poate sã se afle si sã functioneze în locuinta, sau în biroul Dvs., neavând importantã dacã Dvs. sunteti chiar lângã-, sau în fata Echipamentului Dvs., dacã vã aflati "doar" la câteva blocuri distantã sau chiar pe meridianul opus al globului!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã tip 'Echipament Mental & PsihoTrainer' Performer 2400 HD energizand suplimente alimentare si o cana cu apa cu ajutorul 'legaturii structurale' a amplificatorului (buster-ului) de Energie Vitală & Forță Vitalã PBT 2400 HD

Este cea mai avansata tehnologie a Echipamentelor Mentale, care are un potential nelimitat pentru Dvs...

ju99tc99
Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 + Cuplu disc de transfer TC 99

womanCEA MAI AVANSATÃ TEHNOLOGIE A ECHIPAMENTELOR MENTALE CARE AU UN POTENTIAL NELIMITAT PENTRU DVS…

PENTRU O PRACTICÃ DE AUTO-AJUTORARE DE SUCCES:
NEURO-TEHNOLOGIA™ SI MANAGEMENTUL TENDINTELOR GENERALE DE ACTIUNE

O tehnologie de vârf în domeniul Dispozitivelor- si Echipamentelor Mentale si PsihoTrainerelor, care pot sã vã ajute sã realizati aproape orice vã propuneti în viatã.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Echipamente
- și accesorii de Energie Vitală & Forta Vitala tip Echipamente Mentale & PsihoTrainere

Chi MindMachines™ & PsichoTrainers®,
recomandate -printre altele- pt relaxare, regenerare, meditatie, eliberare de stress, -re-vitalizare, invatare rapida, autocontrol, marirea performantelor sportive, protectie energetica, etc., etc.
Pt a comanda, vezi pagina Catalog / Lista de pret

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Neuro-Technology & LifeEnergy, Low- and Extreme Low Frequecies and the new Chi Mind Machines.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipamente Mentale și PsihoTrainere, și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală

recomandate -printre altele- pt relaxare, revigorare, regenerare, meditatie, contemplatie, eliberare de stress, -re-vitalizare, invatare rapida, marirea memoriei, autocontrol, marirea performantelor sportive, protectie energetica, etc., etc.

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 99
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 1000
JU 1000:: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) SportPERFORMER 2300
SportPerformer

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) SportPERFORMER 2400
SportPERFORMER 2400

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes)  PFC 2000
PFC 2000
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes)  PFC 2400
PFC 2400

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) PCHD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pchd


Alte Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală care pot fi utilizate ca și Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e

 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer AO 1100
AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) AO 2000
AO 2000 Aqua Optimizer | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

chi generator :: echipamente de energie- si forta vitala :: generatoare orgonice :: mindmachines :: echipamente mentale :: psichotrainere

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Observaţie importantă:
Fiecare Program Radionic poate fi utilizat cu oricare Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala!
Astfel, din oricare aparat şi dispozitiv al nostru -toate având înglobate și integrate -cel putin!- un Generator- sau mai multe Generatoare de Energie Vitalã(!), (Generatoare Chi & Prana & Orgonice), -in functie de tipul echipamentului-, şi care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, alimentat-, actionat- si propulsat cu Energie Vitală si Forta VitalãCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale & PsihoTrainere | Meditație & Relaxare & re-Vitalizare | Învățare rapidă | Dezvoltarea personalității ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~
[ www.eurochi.ro / Neuro-Tehnologie | Echipamente Mentale & PsihoTrainere | Meditație & Relaxare & re-Vitalizare | Învățare rapidă | Dezvoltarea personalității ~ | Contact / Email / Mesaj | Hartă site | www.eurochi.ro/Neuro-Tehnologie---Echipamente-Mentale---PsihoTrainere---Meditatie---Relaxare---re-Vitalizare---Invatare-rapida---Dezvoltarea-personalitatii-- | dothol-ro | Euro Chi ]