www.eurochi.ro
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: www.eurochi.ro / Programe Radionice de Manifestare ~ ::
 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
 
:: Euro Chi ::    
Ora exacta (se incarca): 
 

Programe Radionice de Manifestare ~

RI 2100 CD | Program Radionic de Manifestare RI 2400 CD | Program New Manifestation | Program Radionic de Super Manifestare | Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamică | Program Radionic Feng Shui Plus+ și Feng Shui Dinamic

  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Folosite cu oricare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic și Generator Orgonic) integrat, pt a-i asigura putere și de a-i da un randament mai ridicat, poate îmbunâtății considerabil și poate accelera procesul de manifestare și materializare a gândurilor !

Tehno-Magie pe calculator!

Mult asteptatul program radionic este aici!
Cu ajutorul ei puteti sã extindeti si mai mult posibilitățile și capacitãtile dispozitivelor radionice si -implicit- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală.

Oferând foarte multe facilitãti si usurând cu mult setãrile radionice pentru diferitele operatiuni, este o unealta idealã pentru Dvs. când programati si când lucrati cu dispozitive radionice.

Programe Radionice de Manifestare | ManifestationT Radionic programSi, ceea ce este cel mai important:
se pot folosi cu toate dispozitivele radionice (inclusiv cele traditionale), respectiv cu -absolut- toate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală comercializate si livrate de noi!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare cu o setare pt bunastare si crestere -continua- a veniturilor

în cazul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală mai puternice -si mai performante- (ca si de exemplu; RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5 si / sau ATG 12 / ATGS 12000, se pot utiliza -simultan!- pentru mai multe operatiuni si setãri radionice!

Scopul- și rolul Programelor Radionice de Manifestare

este de a va usura- si simplifica -in mare masura- stabilirea de 'legături structurale' non-fluctuante, adica; luarea- si gasirea ratelor radionice -corespunzatoare si corecte- cu tinta operatiunii programarii ('target'), cum ar fi o alta persoana -pe care doriti sa ajutati-, ori -chiar- grupuri de persoane, sau -in cazul autoprogramarii;- propria persoana, si de a conecta cu actiuni specifice, programate si dorite ('trend'), pe care le coordonati in cadrul programarii.
Este de asemenea foarte util în a vă crește eficacitatea și de a vă mări rata de succes a programării.
Cu ajutorul lor, puteți programa și comanda Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală -și- de la distanță!

Scopul- și rolul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate -asa cum le arata si numele- este de a genera, emana si asigura campul- si fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală adaugand putere operatiunii- si programarii de manifestare, fiind atat de necesar pt reusita si succesul programarii radionice. (!)

Amintiți-vă:
Fara Energie Vitală & Forță Vitală nu exista actiune la distanta si nu poate fi vorba nici de manifestare!
Vezi si 'Testul nostru de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale la distanță' (practic; la orice distanță)!

Pe unele dintre CD-urile de instalare, pot fi mai multe programe radionice:
pe lângã programul radionic de bazã (Program Radionic de Manifestare), mai puteti gãsi si programul radionic folosind metoda Crucii Celtice, respectiv metoda Arborelui Vietii.

Deasemenea; pe unele dintre CD-uri, in subdirectorul "Images / Imagini" sunt înglobate mai mult de 1000 (o mie!) de imagini si simboluri(!); Pachetul "Energie & Vitalitate" :: SuperLearning :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magicepe lãngã toate talismanele-, grimoir-urile si sigiliile magice, -de exemplu,- si filtrele si pachetele de filtre arhetipale -astrologice- 'Alfabetul Dorintelor', pachetele de / pt 'Eliminarea stressului', 'Invatare rapida', 'Sex', 'Afaceri & Bani', etc., etc., respectiv,
filtrele- si pachetele de filtre arhetipale, talismanele si sigiliile magice ale "Magiei Sacre ale lui Abramelin", "Cheile Regelui Solomon / Claviculae Salamonis", "Talismanele dr.-lui Faustus", "înteleptul Piramidelor", Arcanele Tarotului (săbii, cupă, baghetă, pentacle, etc.), Rune / simboluri runice (in pozitii normale si inverse), precum si foarte multe alte sigilii, pãtrate, semne, simboluri si talismane magice, cât si toate pachetele de filtre si simboluri archetipale!

Pentru mai multe informatii consultati pagina "Pachete de filtre- si simboluri -magice-" »»

Nota: lucrati -doar- cu simbolurile- si filtrele pe care le stiti, folositi-le doar daca le cunoasteti- si stiti deja cum acționează!

CD-ul de instalare poate contine si cursurile importante si recomandate ale lui Karl Hans Welz, printre altele:
"Magia Viitorului", "Constiintã Cosmicã (Unitate cu Divinitatea)", "Cursuri Rhuna"(Curs de bazã, Citirea Rhuna, Rhuna Yoga), "Curs de Astrologie", "Talismanologie", "Magia Tarotului", "Meditatie Autogenã" (toate -deocamdata- in lb engleza, traducerea lor este in curs de derulare").

Programe Radionice de Manifestare :: newManifestation Radionic programPe CD (sau si online) gasiti si "Manualul de utilizare" al programului, care descrie foarte clar si amãnuntit tot ceea ce aveti nevoie sã stiti si sã cunoasteti despre program, adicã toate informatiile necesare pentru a instala-, rula-, utiliza- si folosi programul radionic digital la capacitatea ei maximã, pentru beneficiul- si avantajul Dvs.

Simplu de instalat, usor de utilizat, si cu rezultate semnificative.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare: Super Manifestation

Toate programele noastre radionice -in structura interioara a programului- au încorporate anumite setãri interne -nu numai radionice- împotriva utilizarii si folosirii lor ilegale, respectiv a utilizãrii de cãtre acele persoane care nu au intrat în posesia lor -intocmai- pe cãi cinstite sau baze legale.
WARNING!
This program is protected by internal radionics settings (structural links) against any form of illegal use, use of unauthorized and/or bootlegged copy, or of any other program that contains ideas adapted from this program, whether purchased from an unauthorized dealer or received otherwise. It is certainly a bad idea and very dangerous to misjudge the potentially grave consequences of such action!

Programul radionic este recomandat si pentru toti aceia care întâmpinã greutãti în gãsirea setãrilor corecte (setarea ratelor radionice corespunzatoare), în setarea manualã -traditionalã- a dispozitivelor radionice. (!!)

Folositi un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală mai puternic, pt ca acum puteti rula chiar mai multe programe radionice deodata!
(De ex. cu RAD 5 / ATG 5 5 programe, iar cu ATG 12 / ATGS 12000 chiar 12 programe simultan - cu diferite "trend-uri" deodata)!

Diagrama de mai sus simbolizeaza 'legaturile structurale' ale Programului Radionic intre Trend, Target si Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatorul Chi, Generatorul Pranic și Generatorul Orgonic) incorporat si integrat in dispozitiv

Obs.:Obs.! Program Radionic
Fiecare Program Radionic poate fi utilizat cu oricare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală!
Astfel, din orice aparat al nostru -toate avand înglobate un Generator de Energie Vitalã, sau mai multe Generatoare, in functie de tipul echipamentului, si care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual actionat si propulsat cu Energie Vitală & Forta Vitalã!
Pentru mai multe informatii si detalii consultati si pagina cu instructiuni pentru instalarea si utilizarea programului radionic în care gãsiti si informatii despre filtrele si imbolurile incluse pe CD. 


Atentie! Echipament de Energie- si Forta Vitala Important!
Se poate utiliza cu oricare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală orice combinatie a lui TC si PBT si/sau Program RADIONIC, respectiv oricare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu orice combinatie a lui TC / PBT + a Programelor RADIONICE !


Programe Radionice de Manifestare

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare de bază RI 2100 CD
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare (RI 2400 CD)
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Noul Program Radionic de Manifestare
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de SuperManifestare
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamică
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Manifestation Radionics Programs'.
© Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale RI 2100 CD / Basic Manifestation program CD
'Old' Manifestation Radionic Program

Programe Radionice de ManifestareUnul dintre chiar primele Programe Radionice, datand inca din 1996 (desigur, aceasta varianta este una imbunatatita, fata de cea originala).

Program radionic digital rulat pe calculatoare personale -deja- cu optiunile "Basic Action", "Main Target", "Main Trend", "Trend Environmental" si "Alternate target",
cu -doar- cateva filtre si simboluri magice (de baza), însă fără opțiunile "Save" si "Load".

Instalarea programului este extrem de simpla si usoara.
Poate fi folosit cu oricare Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala, atribuindu-i mai multa flexibilitate.

Pachetele de filtre si simboluri magice (vezi pagina aferenta) pot fi -desigur- comandate aditional.


Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale RI 2300 CD / Basic Manifestation program CD

ManifestationT Radionic program | RI 2300 CDO versiune mai complexa -imbunatatita- a Programului Radionic RI 2100 CD.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale RI 2400 CD / Program Radionic de Manifestare
Manifestation program™ CD

Cel mai popular- și mai căutat Program Radionic!
     TehnoMagie pe calculator !

Noi pe acesta vi-l recomandăm !

Program Radionic Manifestare digital rulat pe calculatoare personale cu optiunile "Basic Action" (Actiunea de baza -principala-), "Main Target" (Target-ul principal -persoana / persoanele tinta-), "Main Trend" (Trend-ul principal -ce se doreste a fi atins -mai specific-), "Trend Environmental" (Trend-ul in jurul si in preajma persoanei tinta -mai general-) si "Alternate target" (Target alternativ), respectiv cu funcăiile 'Save' (Salvare) si 'Load' (Incarcare) (!!) cu mai multe filtre si simboluri arhetipale si magice (de ex; pachetul AOD - Alphabet of Desire / Alfabetul Dorintelor).

Instalarea programului este foarte simpla, usoara si sigura.
Posibilitate de setare background si sunet.

Attention! Echipament de Energie- si Forta VitalaCu ajutorul lui puteti seta-, programa- si comanda de la distanta -orice distanta!- Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitala. (!)

Recomandat -mai ales- a fi utilizat cu careva Dispozitiv Radionic al nostru, insa acest program radionic poate fi folosit cu oricare(!) Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala, atribuindu-i si mai multa flexibilitate.

Programe Radionice de Manifestare :: RI 2400 CD      Programe Radionice de Manifestare :: RI 2400 CD     Programe Radionice de Manifestare :: RI 2400 CD

Cateva setari specifice ale programului radionic Manifestation™ / Manifestare
click pe imagini pt a le marii, click pe imaginea marita pt a le readuce la dimensiunea originala si pt a va intoarce pe pagina

Programe Radionice de Manifestare :: RI 2400 CD       Programe Radionice de Manifestare :: RI 2400 CD

Programul radionic Programul radionic Manifestare / Manifestation™ are 5 pozitii:
Programul radionic Basic Action - ACTIUNEA de BAZA (o forma de energie generala si universala care va suporta operatiunea / programarea, de ex. pentagrama lui Solomon, sau simbolul magic lui Jupiter de ex. pt expansiunea si consolidarea afacerii),
Programul radionic Main TREND - actiunea, sau efectul dorit (ce doriti ca sa obtineti),
Programul radionic Trend in Environment - TREND-ul ce inconjoara si invaluie persoana TARGET, sau, cum persoana TARGET percepe mediul inconjurator),
Programul radionic Main Target - Persoana TARGET / tinta operatiunii (poate fi -in cele mai multe cazuri- o persoana -in aceasta situatie -foarte frecvent- este chiar persoana care programeaza operatia radionica, deci; programatorul, sau pot fi chiar mai multe persoane, cateodata un grup de persoane, dar poate fi -totodata- o locatie, o afacere, etc., etc.), si
Programul radionic Alternative Target - TARGET ALTERNATIV (aceasta pozitie poate fi utilizata pt functia de impamantare a energiei -in cazul cand operatiunea este blocata sau sunt prezente anumite interferente-)
+ plus, pozitia pt diagrama de transfer unica a transferului- si emisiei de Energie Vitala (de la Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitala -cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic incorporat si integrat in Dispozitiv-).

Puteti alege ca background dintre mai multe multe imagini, poze si simboluri, pe aceea care reflecta- si se potriveste cel mai bine actiunii programate, aveti optiunea mai multor sunete, inclusiv a frecventelor joase- si ulta joase (influentand -astfel- direct si in mod pozitiv si benefic undele cerebrale), sunete Rhunice -reprezentand energiile creative-, sunetele -frecventele- chakrelor, frecvente planetare, precum si multe-multe altele).

Programul Radionic vine cu pachetul de simboluri și filtre arhetipale magice AOD (Alphabet of Desire, adica; Alfabetul dorintelor) si alte cateva grimoir-uri si simboluri magice (de ex.: Pentagrama lui Solomon si simbolul magic al lui Marte -din Cheile lui Solomon / Cheile Regelui Solomon - Claviculae Salamonis).

Program Radionic de Manifestare: comandati-il acum pt a beneficia cat mai repede de toate convenabilitatile si avantejele oferite !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale New Manifestation Radionic Program CD

Varianta mai noua si mai dezvoltata a programului "Manifestation" / "Manifestare", cu si mai multe pachete de filtre- si simboluri magice (AOD -Alfabetul Dorintelor, Pachet pentru eliminarea stress-ului / cresterea energiei -Stress Zapper-, Pachetul Sex -Sex Pack-, Pachetul pentru învãtare rapidã precum si cresterea si perfectionarea inteligentei -Super Learning & Intelligence Pack-, Pachetul pentru controlul afacerilor si banilor, -Business and Money Pack-, Pachetul pentru treburi legale -Legal Pack-, Pachet pentru aptitudini -People Skills Pack-, etc).

Noul program de manifestare radionic digital rulat pe calculatoare personale, cu foarte multe optiuni de setare si programare, si cu multe simboluri si filtre magice (cu posibilitatea de "Copy", de "Load"- "Save"- si "Export Operation", setare "Background", "Reset", diferite sunete / muzica, Timer Mode, etc., etc.).

Programe Radionice de Manifestare :: newManifestation Radionic program
Noul Program Radionic de Manifestare / New Manifestation

Inainte de a comanda, interesati-va telefonic sau prin e-mail - vezi pagina 'Contact'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale Program Radionic de SuperManifestare
Super Manifestation™ Radionic Program

Cel mai nou si mai complex program radionic digital super performant.
Ofera posibilitatea de setari a max. 22 de trend-uri complexe (!)

Stie absolut tot ce stiu si celelate programe radionice (RI 2100 RI 2400 CD, Programul de Manifestare, New Manifestation, etc.). ba, chiar mai mult, mult/mult mai mult... :-))

06_Startup.jpg (44535 bytes)
04_5Position.jpg (47407 bytes)   04_5PositionPower.jpg (26878 bytes)

Cateva setari specifice a Programului Radionic SuperManifestation

04_6PosGermanicGods.jpg (42887 bytes)   04_6-Position_4.jpg (26366 bytes)
04_ChakraBalance1.jpg (68280 bytes)    04_RuneCircle.jpg (31867 bytes)

Recomandat pentru cei avansati...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamică
Astro-Dynamic Manifestation Radionic Power Radionic Program

Construit pe baza Programului Radionic Manifestation™ (Programul Radionic de Manifestare), si modificat cerintelor metodei Manifestarii Astro Dinamice, avand inglobat pachetul de filtre si simboluri magice Manifestare Astro-Dinamica / ADM - Astro-Dynamic Manifestation
Vezi si pagina aferenta cu pachetul de filtre si simboluri respective.

Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamica
Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamică

Inainte de a comanda, interesati-va telefonic sau prin e-mail - vezi pagina 'Contact'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Programe Radionice de Manifestare

Programe Radionice de Manifestare computerizate rulate pe calculatoare personale

Programe Radionice de Manifestare rulate pe calculatoare personale Program Radionic Feng Shui Plus+ şi Feng Shui Dinamic

Construit pe baza Programului Radionic Manifestation™ (Programul Radionic de Manifestare), si modificat cerintelor metodei Feng Shui Dinamic şi Feng Shui Plus+, avand inglobat pachetul de filtre si simboluri Feng Shui Plus.
Vezi si pagina aferenta cu pachetul de filtre si simboluri respective.

Program Radionic Feng Shui Plus+ si Feng Shui Dinamic
O setare specifica a Programului Radionic Feng Shui Dinamic

Inainte de a comanda, interesati-va telefonic sau prin e-mail - vezi pagina 'Contact'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Programe Radionice de Manifestare :: TCC - Tehnologia Creării Conștiente
Programe Radionice de ManifestarePentru programări de Trend-uri şi Manifestare conştientă programată

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare RI 2100 CD / Basic Manifestation™ program
('Old' Manifestation Radionic Program)
Program Radionic de Manifestare RI 2400 CD
129 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare RI 2300 CD /  Manifestation™ Radionic program
ManifestationT Radionic program | RI 2300 CD
169 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare RI 2400 CD /  Manifestation™ Radionic program
Program -radionic- de manifestare
Manifestation™ Radionic program
199 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare New Manifestation™ CD -radionic program-
NewManifestationRadPr.jpg (117805 bytes)
369 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare Program Radionic SuperManifestation
supermanifestation radionic program
04_5Position.jpg (47407 bytes)04_ChakraBalance1.jpg (68280 bytes)
499 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare Program Radionic de
Manifestare Astro-Dinamică

astrodynamic manifestation program
199 € + *CT (cost transport / livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Programe Radionice de Manifestare Program Radionic
Feng Shui Plus™
& Feng Shui Dinamic™
Feng shui-plus
199 € + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   

Setări Programe Radionice

Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie Nou: -venind in ajutorul Dvs.!- setari programe radionice...
Programe radionice individualizate- si presetate pt Trend-ul dorit !
9 € / setare program
(sau echivalentul in RON)
Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie 5 pre-setari / programe pre-setate: 36 €
(sau echivalentul in RON)
(click de 4 ori pe cos, sau iconul 'Add to Cart')

Comenzi prin PayPal

  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
Vă rugăm, selectați     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !
:: Titlul acestei pagini: Programe Radionice de Manifestare ~ ::
 

 
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
EuroChi | Echipamente de Energei Vitala
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
Euro Chi: Chi = ENERGIA VITALA = Forța- și elixirul Vieții: Puterea Universului, acum,-și- la îndemâna Dvs.!  |  www.eurochi.ro
Energie-, Forță și Vitalitate pt protecția -energetică- și succesul Dvs.!
*   Euro Chi | Nume template: ~ EuroChi: Chi = Energia Vitala = Forta Vietii :: Chi & Prana & Od & Fluid magnetic & Vril & Emanatia-X & Orgon/Orgone & Bio-Energie | Generatoare Chi originale in Europa (EU & UE) ~ | Template: dothol-ro | Titlul paginii: Programe Radionice de Manifestare ~ | Descriere: :: Energizare de la distanță cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală Pranică Universală | Protecție- și siguranță energetică | Energie și vitalitate :: | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | 1998- 2017 © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | www.eurochi.ro   *
Referer: | Titlul acestei pagini: Programe Radionice de Manifestare ~  
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita importate direct de la Inventator :: Distribuitor autorizat pentru toată EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații  |  ~